Kayıt Tarihi: 13 Ağustos 2016 Cumartesi 00:14
Ve mahkeme kararını verdi...
Kdz. Ereğli'de FETÖ/PDY terör örgütü soruşturması kapsamında gözaltına alındıktan sonra bu gün adliyeye getirilen 5 kişiden biri savcılık sorgusunun ardından adli kontrol şartı ile serbest bırakılmıştı. Tutuklama talebi ile mahkemeye sevk edilen aralarında AK Partili Kdz. Ereğli Belediyesi Meclis Üyesi Av. Nazım Erdoğan'ında bulunduğu 4 kişi hakkında karar verildi.

Kdz. Ereğli'de FETÖ/PDY terör örgütü soruşturması kapsamında gözaltına alınan AK Partili Belediye Meclis Üyesi Avukat Nazım Erdoğan ile beraberinde ki 3 kişi çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklandı.

Kdz. Ereğli ilçesinde FETÖ/PDY terör örgütü soruşturması kapsamında gözaltına alınan AK Parti Kdz. Ereğli Belediye Meclis Üyesi Av. Nazım Erdoğan, polis memuru Murat Y., cami imamı Hamza L., işadamları Adem A. ile Erol B. Emniyetteki sorgularının tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edildi. Sanıklardan polis memuru Murat Y. savcılıktaki sorgusunun ardından adli kontrol şartı ile serbest bırakılırken, AK Partili Belediye Meclis Üyesi Avukat Nazım Erdoğan ile cami imamı Hamza L., İşadamları Adem A. ile Erol B. İse tutuklanmaları istemiyle mahkemeye sevk edildi. 4 Sanık çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklandı.

Sanıkların adliyedeki işlemlerinin tamamlanmasının ardından Zonguldak Beycuma Kapalı Cezaevi’ne gönderilecekleri öğrenildi.

 
Gösterim : 2300
YORUMLAR
Web sitemiz 04.03.2012 tarihinden itibaren;
Toplam: 21644303, Bugün: 4288 kez ziyaret edilmiştir.