Kayıt Tarihi: 10 Ağustos 2016 Çarşamba 18:14
Sen neymişsin be CANDAN!
15 Temmuz akşamı yaşanan hain darbe girişimi sonrasında FETÖ'ne (FETTULLAHÇI TERÖR ÖRGÜTÜ) yönelik yurt genelinde devam eden operasyonlar devam ederken kamuoyunda da bir çok soru kafaları meşgul ediyor.

Özellikle Kdz. Ereğli'de bu soru işaretlerinden nasibini alan önemli yerlerden biri konumunda. Zira önceki gün AK Partili bir Meclis üyesinin de göz altına alınması ile siyasi kanada da sıçrayan FETÖ soruşturması sonrasında kimisi kendisini aklamak kimisi de bu yapının içinde hiç olmadığını belirtir açıklamalarla gündemdeki yerlerini almaya başladılar.

işte bunlardan bir tanesi de Eski AK Parti Milletvekili Ercan CANDAN. Medyada hakkında çıkan haberlerden rahatsız olduğu anlaşılan CANDAN, kendisini ifade etmek adına basın açıklaması tarzında yaptığı sosyal paylaşım bir çok yerel medyada haber konusu oldu.

Eski Vekil Ercan CANDAN yaptığı açıklamada, eski adı ile Paralel Yapı olan FETÖ ile olan bağlarını bir bir sıralarken bunların mazide kaldığı vurgusunu da yapmaktan geri kalmıyor.

Hatta CANDAN öyle ileri gidiyor ki(!) bu yapının içinde bulunduktan sonra bunların gerçek yüzlerini 17 sene önce keşfederek bulduğunu, hatta çocuğunun Fettullah olan ismini bile 1999 yılında(!) 17 sene önce değiştirdiğini ifade ederek bu yapı ile uzaktan yakından alakasının kalmadığını savunuyor!

Ama aynı açıklamanın bir sonraki paragrafında ise 2012 yılında, üstelik te AK parti Milletvekili iken, Zonguldaklı bir kaç iş adamı ve bir belediye başkanı ile birlikte ABD'ye gittiğini, ve Fettullah GÜLEN'in yanına "GÖTÜRÜLDÜĞÜNÜ" de ifade ederek bir önceki ifadesi ile çelişen bir açıklamaya imza atıyor! Üstelik yazısında " Bu ziyaret sonrasında o dönemde herkesin yaptığı gibi biz de Pensilvanya’ya da götürüldük." diyerek bu girift açmazın çapını da geniş tutmayı ihmal etmiyor!

CANDAN'IN BU AÇIKLAMALARI ARDINDAN YİNE AKLA DELİ SORULAR GELMEYE BAŞLIYOR...

1-) 17 Yıl önce Kendi Çocuğunun Fettullah olan ismini değiştirecek kadar FETÖCÜLERİN iç yüzünü görebilen ender bir kişiliğe sahip olan sen neden 2012'de hem de vekil iken Fettul GÜLEN'in yanına "GÖTÜRÜLEN" kişi olacak kadar da aciz bir konumda oldun?

Bu iç yüzünü çok iyi bildiğin yapı ABD'de senin kafana silah dayayarak mı götürdü Fettullah GÜLEN'in yanına?

2-) Madem bu kadar bunların iç yüzünü biliyordun, Recep Tayyip ERDOĞAN'nın bu yapı ile ilgili uğraşları sırasında bu bilgi ve deneyimlerini kendisi ile paylaştın mı? Bu yapının içinde seni GÜLEN'in yanına götürenleri deşifre ettin mi?

3-) Bu açıklamayı yapana kadar kimse senin ABD'ye gidip bu yapının en başındaki adamla görüştüğünü dahi bilmezken, neden bu açıklamayı kanlı 15 Temmuz darbesinden tam olarak 27 gün sonra yaptın?

4-) Vekil adayı olurken bu seviyeye nasıl geldin, bir çok güçlü aday adayının yanında ismin bile telaffuz edilmezken kimlerin referansı ile AK Parti'den Milletvekili adayı oldun?

5-) 30 Mart yerel seçimlerinde Ereğli Belediyesini Almak için Ereğli'deki FETÖCÜ ağabeylerle bir araya geldin mi?

Sayın CANDAN, bu yaptığınız basın açıklaması gibi; kamuoyunu meşgul eden bu deli soruları yine kamuoyu önünde cevaplarsanız en azından kafalardaki soru işaretlerini gidermiş olursunuz!

NOT: merak edenler için Ercan CANDAN'ın açıklamasını yayınlayan yerel bir sitenin de linki aşağıdadır.

http://www.yeniufuk.com.tr/h_11314/son-dakika-candan-dan-aciklama/

 
Gösterim : 2941
YORUMLAR
ereğlili / ereğli mücadelesi
sevgili dostum. lütfen rica ediyorum bir daha çevrendeki insanlara "Ereğlilik" "ereğli çocuğu" edebiyatları yapma...
1
0

KURTULUŞ AYYILDIZ / Zorunuza mı Gitti!
Ne o, isimsiz şahıs! Kim olduğun belli değil bana ne yapıp, ne yapmayacağımı söylüyorsun. Ne o zoruna mı gitti bu haber! Size mi kaldı EREĞLİLİLİK! Babanın tapulu malı mı bu kent, bu yöre! Kimsin sen? Önce ismini cismini yaz, sonra ahkam kes...
0
1
Web sitemiz 04.03.2012 tarihinden itibaren;
Toplam: 21550635, Bugün: 578 kez ziyaret edilmiştir.