Kayıt Tarihi: 9 Ağustos 2016 Salı 15:24
Candan'ın sağ koluydu...
Ereğli'de bir dönem Milletvekilliği yapan Ercan Candan'ın çok yakın arkadaşı ve vekilliği sırasında danışmanlığını yaparken Belediye Başkan yardımcısı olarak göreve başlattığı İbrahim Cöbek'in istifasının istendiği öğrenildi.

AK Parti Zonguldak Eski Milletvekili Ercan Candan'ın şoförlüğünü yaptıktan sonra, milletvekilliğinin sona ermesi ile belediye de işe yerleştirdiği akrabası Bayram C.'nin FETÖ/PDY terör örgütü soruşturması kapsamında işten çıkarılmasının ardından bir gelişme daha yaşandı.

Edinilen bilgiye göre Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, Kdz. Ereğli Belediyesi'nde 2014 yılından bu yana belediye başkan yardımcılığı görevi yapan Milletvekili Ercan Candan'ın eski danışmanı ve sağ kolu İbrahim Cöbek'in istifasını istedi. İddiaya göre yapılan görüşmede Cöbek istifayı kabul etmeyerek tazminatının ödenerek emeklilik işlemlerinin yapılmasını istedi. Milletvekili Candan'a yakın kaynaklar Cöbek'in istifa ettiği haberini duyurdu. Cöbek'in ise sabah saatlerinde yeniden belediyeye geldiği öğrenildi.

Kaynak:www.kdzereglihaber.com

 
Gösterim : 2260
YORUMLAR
Web sitemiz 04.03.2012 tarihinden itibaren;
Toplam: 21632243, Bugün: 1751 kez ziyaret edilmiştir.