Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2016 Çarşamba 17:20
‘Daha temiz bir Karadeniz Ereğli için’
‘Daha temiz bir Karadeniz Ereğli’ sloganıyla 228 personel ve 28 araçla çalışmalarını sürdüren Kdz. Ereğli Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü 7 gün 24 saat esaslı hizmet veriyor.

Her gün 31 mahallede, ilçenin cadde ve sokaklarında çalışmalarını sürdüklerini kaydeden Temizlik İşleri Müdürü Namık Şahin, Belediye Başkanı Hüseyin Uysal’ın talimatıyla şehrin cadde ve sokaklarının yıkandığını ve günlük olarak yaklaşık 110 ton çöp ve 40 ton moloz toplandığını belirtti.

Özellikle yaz ayıyla birlikte sahil kesimine akın eden vatandaşların yoğunlaştığı bölgede daha aktif bir çalışma başlatıldığına vurgu yapan Şahin, gece geç saatlere kadar bu bölgedeki temizlik çalışmalarının sürdüğünü ifade etti.

Şahin, “Belediye Başkanımız Sayın Hüseyin Uysal, çevreye duyarlı ve temizliğe çok önem veriyor. Başkanımız en iyi temizliğin kirletmemek olduğu anlayışıyla vatandaşlarımızdan biraz daha duyarlılık bekliyor.

Özellikle sahil bandında denize atılan çöp, pet ve cam şişeleri, yerlere atılan peçete, çekirdek kabuklarını gördükçe üzülüyoruz.

Bizim işimiz şehri her zaman temiz tutmak. Bu bağlamda cadde ve sokakların yanında otobüs duraklarını, çocuk parklarını dahi yıkıyoruz. Sahil kesiminde 24 saatlik bir çalışma var. Süpürge aracımızda sürekli bu bölgede çalışıyor.” dedi.

Temizlik hizmeti yanında ekiplerin yaz ayında sık sık tırpan yaptığını da hatırlatan Şahin, dere temizliklerinin de aralıksız sürdüğünü kaydetti.

 
Gösterim : 11386
YORUMLAR
Web sitemiz 04.03.2012 tarihinden itibaren;
Toplam: 21643477, Bugün: 3462 kez ziyaret edilmiştir.