Kayıt Tarihi: 11 Temmuz 2016 Pazartesi 18:15
Sn. OCAKÇI CHP İlçe Teşkilatı Olarak Burnunuza Başka Kokular Gelmiyor mu?
Önceki gün olaylı ve şaibeli bir şekilde sonuçlanan Kent Konseyi seçimleri ardından birçok STK temsilcileri sosyal medyada bu olaya tepkisini sürdürürken, siyasi partiler de bu dayatmacı olaya tepkilerini göstermeye başladı.

MHP İlçe başkanı Talat ŞEKER yine sosyal medya aracığı ile yaptığı açıklama ile bu olayı sert bir dille kınarken, hak, eşitlik mücadelesi verdiğini hemen hemen her söyleminde dile getiren ana muhalefet Partisi CHP'nin İlçe Örgütü konu ile ilgili suskunluğunu koruyor.

Aynı ilçe örgütü bugün yaptığı bir basın açıklaması ile köylerdeki çöplerin toplanmayışını eleştirmiş, Cumhuriyet Halk Partisi Kdz Ereğli İlçe Başkanı Şerif Sertan Ocakcı imzalı açıklamada, Kdz Ereğli Köylere Hizmet Götürme Birliği’nin Ramazan Bayramı tatilinde köylerde çöp toplamaması nedeniyle ortaya çıkan kötü manzaraya tepki gösterdiğini dile getirmişti.

Oysa kent için çok daha önemli bir konu olan Kent Konseyi seçimlerine duyarsız kalıp, yanıbaşındaki kötü kokuları dahi algılamayan CHP ilçe örgütü için kamuoyu nezdinde; " Sn. OCAKÇI CHP İlçe Teşkilatı Olarak Burnunuza Başka Kokular Gelmiyor mu? Evet köylerdeki sorun da önemli, ancak yaşadığınız kentteki sizi doğrudan ilgilendiren ve kentin sosyal dokusunu zedeleyen şaibeli kent konseyi seçimlerindeki kötü kokular ne olacak?" sorusu ile yanıt aranıyor.

Yine sosyal medyada konuya duyarlı paylaşımcılar CHP'nin bu duyarsız tutumu hakkında; "Chp İlçe Başkanı Köyde bayramda biriken çöpler hakkında basın açıklaması yapmış eyvallah köyde biriken çöpler bir iki gün gecikmelide olsa bir şekilde kalkar toplanır asıl Ereğli'nin gündemi dün faşist bir uygulama ile yapılan anti demokratik kent konseyi seçimleriydi (seçimlere de katılmaması ayrı bir eksiklik) bu konu ile ilgili Chp ilçe başkanının neden bir açıklaması yok yoksa Sertan Ocakçı damı ak saflara katıldı?" cümleri ile serzenişte bulunuyor.

Biz de buradan Gazete Ereğli olarak CHP Kdz. Ereğli İlçe Yöneticilerine soruyoruz; "Yaşadığınız, siyaset yaptığınız kentin en önemli damarlarından biri olan sosyal, kültürel yaşam damarları yerel yönetim tarafından faşizan bir baskı yöntemi ile ele geçirilmeye çalışılıyor. Kdz. Ereğli'de şaibeli bir şekilde gerçekleşen Kent Konseyi Seçimleri için bir fikriniz, siyasi üretiminiz yok mu? Sosyal demokrasiyi savunan sizlerin bu konu hakkındaki görüş ve tutumunuzu Ereğli kamuoyu sabırsızlıkla bekliyor!

 
Gösterim : 1611
YORUMLAR
Web sitemiz 04.03.2012 tarihinden itibaren;
Toplam: 21640036, Bugün: 21 kez ziyaret edilmiştir.