Kayıt Tarihi: 11 Temmuz 2016 Pazartesi 17:37
MHP İlçe Başkanı Talat ŞEKER; " UYSAL, şehrin ortak yaşam kültürünü baltalamıştır..."
KDZ.Ereğli Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Talat Şeker, 10 Temmuz Pazar Günü yapılan, KDZ.Ereğli Kent Konseyi Genel Kurulu için sosyal medya hesabından bir açıklamada bulundu. Başkan Uysal’ı seçime müdahale etmekle itham eden Şeker, Uysal’ın kısa süreli belediye başkanlık döneminde skandallarına bir yenisini daha eklediğini ifade etti.

MHP İlçe Başkanı Şeker’in sosyal medyada yayınladığı o mesaj şu şekilde:

Hüseyin Uysal’dan bir ilk daha !!!

30 Mart 2014 Yerel seçimlerinde 300 oy farkla (seçim sonuçlarına itirazlar olmasına rağmen 4’te 3 Hakim kararıyla oyları saydırmayarak) KDZ.Ereğli Belediye Başkanı olan AKP’li Hüseyin Uysal;

Bugün ki; 3 adaylı, Kent Konseyi Kongresinde, hukuku, tüzüğü ve divanı yok sayarak seçim yaptırmadan Konsey Başkanını atayarak(!) KDZ.Ereğli Belediye Başkanlığı döneminde ki skandallara bir yenisini daha ekleyerek, şehrin ortak yaşam kültürünü baltalamıştır..

Hatırlanacağı gibi 10 Temmuz Pazar Günü yapılan Genel Kurul’da adaylardan Metin Yüksel ve Mustafa Özkan’ın genel kurulu yargıya taşımak için, adaylıktan çekildiği kongrede tek aday kalan Adem Öztürk, Divan Başkanı Mehmet Azman’ın açıklaması ile Kent Konseyi Başkanı ilan edilmişti.

 
Gösterim : 1471
YORUMLAR
Web sitemiz 04.03.2012 tarihinden itibaren;
Toplam: 21552196, Bugün: 2139 kez ziyaret edilmiştir.