Kayıt Tarihi: 4 Temmuz 2016 Pazartesi 18:02
KDZ. EREĞLİLİ DR. ÖMER GÖKTEKİN’İN BÜYÜK BAŞARISI ABD’DE CANLI YAYINDA İZLENDİ
Kdz.Ereğli doğumlu olan Prof.Dr.Ömer GÖKTEKİN'in başarıları okyanus ötesinden de alkışlanıyor. 65 yaşındaki bir hastasının tam kapalı olan damar açma operasyonu Bezmialem'den ABD Florida'da canlı olarak izlendi.

Kalp ve damar cerrahisi uzmanı Kdz. Ereğli doğumlu Prof. Dr. Ömer GÖKTEKİN’in İstanbul’da yaptığı, dünyada çok az uzmanın uygulayabildiği damar açma bir operasyonu, gelen yoğun talep üzerine ABD’de bir kardiyoloji kongresinde canlı yayınlandı.

Bezmialem Vakıf Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Kardiyoloji Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Ömer GÖKTEKİN’in, 65 yaşındaki bir erkek hastada tam kapalı damara koldan uyguladığı stent ameliyatı ABD’de canlı yayında izlendi. Florida’da düzenenen Kompleks Kardiyovasküler Katater Tedavileri Kongresi’nde (Complex Cardiovascular Catheter Therapeutics) internet üzerinden canlı yayınlanan bu ameliyatta hastanın tam tıkalı damarı herhangi bir komplikasyon olmadan başarı ile açıldı. Birkaç yıl öncesine kadar yetersiz alt yapısı nedeniyle sık sık eleştirilen hastaneden yapılan bu önemli yayınla ABD’ye adeta ‘ders’ verildi.

 
Gösterim : 3448
YORUMLAR
NURI BIRTAY / Damar acma operasjonu
Memnunluk verici Doktorumuzun basarisini ese dosta anlatalim,duymayan kalmasin. 10.11.2015 te beyin felci gecirdim,6 ay hastanede tedavi gørdum,ama damarim tikaliymis,izine gelince doktorumuza ugramak isterim.
0
0
Web sitemiz 04.03.2012 tarihinden itibaren;
Toplam: 21547773, Bugün: 1878 kez ziyaret edilmiştir.