Kayıt Tarihi: 30 Haziran 2016 Perşembe 17:04
7A YAPI MARKET İNŞAAT SEKTÖRÜNÜ İFTARDA BULUŞTURDU
7A Yapı Market sahibi Mehmet ALİM, ilçe ve ilçe dışındaki iş adamları ve müteahhitleri iftar organizasyonunda bir araya getirdi.

Büyük Anadolu otelde gerçekleştirilen iftar programına ilçedeki ve ilçe dışından bir çok iş adamı ve müteahhitler katıldı. Bölgedeki inşaat sektör firmaları ve sahiplerin tek tek karşılayan 7A Market sahibi Mehmet ALİM katılımcılara çam sakızı çoban armağanı; İnşaat firması sahiplerinin isimlerinin özel bir şekilde yazıldığı kalemleri armağan etti.

İftara konukların erken gelmeye başlamaları ile iftar öncesi sohbet etme imkanı bulan firma sahiplerinin bu durumdan da mutlu oldukları görüldü.

Ezanın okunması ile birlikte katılımcılar oruçlarını açarken, gazetecilere açıklamada bulunan 7A Market sahibi Mehmet ALİM, amaçlarının Ramazan ayında güzel bir akşam geçirmek olduğunu söyledi. ALİM konuşmasında "Bu akşam Ereğli' de ki müteahhit arkadaşlarımız iş çevresini toplamaya çalıştık. Dostane bir akşam olsun istedik bu Ramazan gecelerinde. Güzel bir akşam olduğunu umuyorum. Ereğli'nin önde gelen iş adamları, arkadaşlarımızla beraber olduk belki uzun zamandır bir birilerini görmeyen arkadaşlarımızda burada bu fırsatı yakalamış oldu" dedi.

İftar sonrasında katılımcılar çay sohbetinde bir araya geldi.

 
Gösterim : 20069
YORUMLAR
Web sitemiz 04.03.2012 tarihinden itibaren;
Toplam: 21640274, Bugün: 259 kez ziyaret edilmiştir.