Kayıt Tarihi: 9 Haziran 2016 Perşembe 18:23
KEPEZ YOLUNDA CEPLER AÇILIYOR..
Karayolları tarafından yapılan Kışla-Kepez yolu üzerinde uzun süredir devam eden cep sorunu Kdz.Ereğli Belediyesinin çalışmasıyla ortadan kalkıyor. Kepez yolu üzerinde 7 ayrı noktada cep açma çalışmasına başlanıldı.

Ereğli’de trafik akışı yönünde yaşanan önemli sorunlardan biri olan Kepez yolu üzerindeki cep sorunu çözüme kavuştu.

Kdz.Ereğli Belediyesinin, Karayolları Bölge Müdürlüğü ile sürdürdüğü görüşmeler neticesinde, Kışla-Kepez yolunun Devrek yol ayrımı-Kepez istikametinde yaşanan sorunu çözecek çalışma resmen başladı.

7 AYRI CEP..

Çalışmalar kapsamında, Devrek yol ayrımı – Kepez istikametinin gidiş ve geliş yönünde 7 ayrı noktada araç yanaşma cepleri ve otobüs durak yerlerinin yapımına başlandı.

Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, çalışmanın kısa sürede bitirileceğini belirterek; “Bu yol üzerinde uzun zamandır yaşadığımız bir sıkıntıyı daha gideriyoruz. Karayolları Bölge Müdürlüğümüz ile yaptığımız görüşmeler neticesinde araçlarımızın yanaşabileceği ve Şehir içi dolmuşlarının yolcu indirip-bindirebileceği 7 ayrı noktayı tespit ettik. Kısa sürede çalışmaları tamamlayarak, bu sorunu da ortadan kaldırmış olacağız” dedi.

 
Gösterim : 1866
YORUMLAR
Web sitemiz 04.03.2012 tarihinden itibaren;
Toplam: 21549206, Bugün: 3311 kez ziyaret edilmiştir.