Kayıt Tarihi: 28 Mayıs 2016 Cumartesi 15:52
ÇİLEK YARIŞMASINDA DERECE GİRENLER ÖDÜLLENDİRİLDİ
Karadeniz Ereğli’de 27-28-29 Mayıs tarihleri arasında gerçekleştirilen Osmanlı Çileği Kültür ve Sanat Şenlikleri kapsamında düzenlenen ‘En güzel çilek, Çilek Bilgi Yarışması ve Çilekli Pasta yarışmalarında dereceye girenlere ödülleri protokol tarafından verildi.

En güzel Osmanlı Çileği yarışmasında birinciliği Galip Keskin, ikinciliği Necmi Tuna üçüncülüğü de Yadigar Dilaver kazandı.

Çilekli Pasta Yarışmasında ise birinciliği Şevval Koyuncu, ikinciliği Emine Karanfil, üçüncülüğü de Binnur Doğan kazandı.

Bilgi Yarışmasında da birinciliği Şaban Doğan, ikinciliği Çağla Doğan, üçüncülüğü ise Danış Avşar kazandı.

Mansiyon ödüllerine de Ayla Kuzu, Ali Babaoğlu, Gülay Altay, Seray Avşar ve Sevil Aydın layık görüldü.

Yarışmalarda dereceye girenlere altın ödülleri Kaymakam Nazım Madenoğlu, Karadeniz Bölge ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Hasan Doğan ve Belediye Başkanı Hüseyin Uysal tarafından verildi.

Karadeniz Ereğli Belediyesi ve Osmanlı Çileğini Yaygınlaştırma ve Üreticiyi Koruma Derneği işbirliği ile düzenlenen yarışmalarda ise dereceye girenlere toplam 27 çeyrek altın dağıtıldı.

Amfi tiyatroda düzenlenen ödül töreninde protokole ve şenliğe katılanlara Osmanlı Çileği ikram edilirken, Başkan Uysal yarışmalarda dereceye girerek ödül alanları gösterdikleri emekten dolayı kutlayarak başarılarının devamını diledi.

Çilek yarışmasında görev yapan jüri üyelerini de kutlayan Başkan Uysal, Karadeniz Ereğli’nin simgesi haline gelen Osmanlı Çileği’ni yaşatmak için belediye olarak proje üretildiğini ve bu konudaki çalışmaların sürdüğünü kaydetti.

 
Gösterim : 15580
YORUMLAR
Web sitemiz 04.03.2012 tarihinden itibaren;
Toplam: 21552698, Bugün: 2641 kez ziyaret edilmiştir.