Kayıt Tarihi: 25 Mayıs 2016 Çarşamba 17:06
ÇATUROĞLU “VATANDAŞLARIMIZ DAHA TEMİZ SU İÇECEK”
Ankara nezdinde Zonguldak ilçe, belde ve köylerinin sorunlarını çözmek amacıyla gerek bakanlıklar, gerekse Genel Müdürlükler düzeyinde yoğun girişimlerde bulunan AK Parti Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu’nun girişimleri meyvelerini vermeyi sürdürüyor.

Alaplı ile Çaydeğirmeni Belediyelerine İller Bankasının hibe kaynaklarından toplam 489 Bin TL içme suyu borusu almaları için finansman desteği sağlayan Milletvekili Çaturoğlu, “Vatandaşlarımız daha temiz içme suyu içecekler. Hayırlı uğurlu olsun” dedi.

HER İKİ BELEDİYE İÇİN BÜYÜK SORUNDU

Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin ile Çaydeğirmeni Belediye Başkanı Satılmış Gebeşin içme suyu borusu talebi kendisine iletmeleri üzerine hareket geçen Çaturoğlu, İller Bankası Genel Müdürü Mehmet Turgut Dedeoğlu ile görüşerek her iki belediye için büyük sorun olan içme suyu borusu sorunu çözdü.

Vatandaşların evlerinde şehir su şebekesinden daha temiz su içmeleri amacıyla boru hattı talebini Genel Müdürü Dedeoğlu’na ileten Çaturoğlu görüşmeden olumlu sonuç aldı.

GENEL MÜDÜR DEDEOĞLU TALİMATI VERDİ.

Genel Müdür Dedoğlu, Çaturoğlu’nun; Alaplı İlçesi ile Çaydeğirmeni Belediyelerinin temiz, sağlıklı ve kaliteli bir şekilde suyu vatandaşlara ulaştırmalarını sağlama adına, Alaplı Belediyesine İller Bankasının Hibe kaynaklarından toplam 342 Bin TL değerinde Bin 410 metre içme suyu borusu ile Çaydeğirmeni belediyesine ise 151 Bin TL değerinde 750 metre içme suyu borusu talebini olumlu karşılandı. Dedeoğlu İlgili daireyi arayarak, hibenin her iki belediyeye sağlanması talimatı verdi.

Genel Müdür Dedeoğlu ile yaptığı görüşmeyi değerlendiren Çaturoğlu, her iki belediyeye içme suyu borularının hayırlı olması temennisinde bulundu.

ÇATUROĞLU “PARTİ AYRIMI YAPMADAN ÇALIŞIYORUZ”

Zonguldak ve İlçelerinin her noktada talep ve isteklerini karşılamak amacıyla gerek bakanlıklar nezdinde, gerekse genel müdürlük noktasında tüm görüşmeleri gerçekleştirdiklerini anlatan Çaturoğlu, şöyle dedi:

“İller Bankası Genel Müdürümüz Sayın Dedeoğlu ile yaptığımız görüşme sonrasında yine netice almanın mutluğunu yaşıyoruz. Kendisinin bizlere gösterdiği ilgi alakası için teşekkür etmek istiyorum. Biz vatandaşlarımızın ihtiyaç ve sorunlarını çözme adına parti ayrımı yapmaksızın çalışmalarımızı sürdüreceğiz.”

 
Gösterim : 1477
YORUMLAR
Web sitemiz 04.03.2012 tarihinden itibaren;
Toplam: 21624739, Bugün: 2697 kez ziyaret edilmiştir.