Kayıt Tarihi: 20 Mayıs 2016 Cuma 18:23
EREĞLİ'DE TRAFİK ALT-ÜST OLDU... HER YER KİLİTLENDİ...
Kdz. Ereğli'de Çetin Apatay Bulvarı ile Eski Hükumet kavşağı civarında devam eden alt yapı çalışmaları yüzünden trafik adeta felç oldu! Araçlar yolda sıkışıp kaldılar! Sürücüler perişan!

Kdz. Ereğli'de belediyenin alt yapı çalışmaları trafiği olumsuz etkiledi. Özellikle Çetin Apatay Bulvarı ile Eski Hükumet Kavşağı civarında devam eden altyapı ve yol çalışmaları nedeniyle Bozhane istikameti, Orta Camii, Devrim Bulvarı ile Terminal Kavşağı'nda trafik adeta felç olarak kilitlendi. Yüzlerce araçlık kuyruk dakikalar ilerledikçe daha da uzuyor. Sürücüler ise çalışmaların okullar ile fabrikanın giriş çıkış saatlerinde trafiği rahatlatacak şekilde düzenlenmemesine tepki gösteriyor. İlçede Devrek Yolu Caddesi Cevizler Kavşağı ile Devrek Yol Ayrımı Köprülü Kavşak altında da trafik yoğunluğu sürüyor. İlçe genelinde trafiğin araçlar ilçe merkezinden çekilince yaklaşık 2 saate kadar normale dönmesi bekleniyor.

Trafikte yaşanan olumsuzluklarla ilgili olarak Kdz. Ereğli İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Büro Amirliği'ne bağlı çok sayıda ekip trafiği açmak için çaba gösteriyor.

 
Gösterim : 1674
YORUMLAR
Web sitemiz 04.03.2012 tarihinden itibaren;
Toplam: 21552380, Bugün: 2323 kez ziyaret edilmiştir.