Kayıt Tarihi: 6 Mayıs 2016 Cuma 21:39
Talat ŞEKER'den DAVUTOĞLU Çıkışı!
Mhp Kdz Ereğli ilçe Başkanı Talat ŞEKER'in Başbakan DAVUTOĞLU'nun istifası ile ilgili sosyal medya üzerinden yaptığı gündeme dair değerlendirmesi yine olay yarattı.

İşte MHP Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Talat ŞEKER'in Başbakan DAVUTOĞLU çıkışı;

HİÇ BİR FANİNİN TERK ETMEYECEĞİ DÜŞÜNÜLEN MAKAMLAR NİYE TERK EDİLİR!!!

Davutoğlu: Refik olmayanlarla yol yürümem, İnanmadığım hiç bir şeyi savunmam, hiç bir şeyi pazarlık yapmam (Dost olmayanla yürümem, Başkanlık modeline karşıyım, beni satın alamazsın) diyor.

Erdoğan: Önemli olan o makama nasıl geldiğiniz ve ne yapmanız gerektiğini unutmamanızdır (Aradığım kukla sen değilsin) diyor.

Hedefleri için "65.Damat Berat Hükümetini" Devreye sokmaya hazırlanan Erdoğan:

Algı yönetimini çalıştırmış, yandaş tv. kanallar devreye girmiş, satılık kalemler iş başı yapmış her şey yolundaymış gibi Erdoğan'ı öven yorumlar yapılıyor.Herkes güçlüden yana olmuş, haksızlık ve zulüm karşısında aydınlar susmuş, Türkiye bir rejim ve sistem değişikliği ile karşı karşıya getirilmiştir.

Sizi iktidar yapan Türk Milleti: "Hiç bir faninin terk etmeyeceği düşülünen her makamı" elinin tersiyle iten Davutoğlu neyi gördüyse! Onu görecek oynanan oyunu bozacak: Muhteviyatında Hukuku sıfırlayan ve Eyalet sistemi olan Ülkenin bölünmesine yol açacak "Erdoğan'nın Başkanlık Modeline" izin vermeyecek, haram saltanatı yıkacaktır...

 
Gösterim : 1651
YORUMLAR
Web sitemiz 04.03.2012 tarihinden itibaren;
Toplam: 21673313, Bugün: 3018 kez ziyaret edilmiştir.