Kayıt Tarihi: 6 Mayıs 2016 Cuma 21:17
ADİL ATEŞ'TEN CHP'YE ELEŞTİRİ
Alevi Kültür Dernekleri Genel Başkan Yardımcısı sıfatı ile yazılı bir açıklama yapan Önceki Dönem CHP Milletvekili Aday Adayı Av. Adil ATEŞ, CHP Zonguldak ve Ereğli ilçe Başkanları başta olmak üzere bazı CHP’lileri yaptığı bir basın açıklaması ile protesto etti. Sitem dolu bir basın açıklaması yapan Adil ATEŞ “Bu gün benim alkışlama günüm” dedi ve CHP'ye sitemleri şöyle sıraladı.

"BASINA VE KAMUOYUNA

Öncelikle herkesin Hıdırellez Bayramını kutlar ,tam Bağımsız Türkiye için mücadele eden 3 fidan Deniz Gezmiş ,Yusuf Aslan ve Hüseyin İnan’ı saygı ile anıyorum.

Bu gün benim alkışlama günüm

Cumhuriyet Halk Partisi Zonguldak il Yönetimini ve Kdz.Ereğli İlçe Başkanını alkışlıyorum;

-7 Bölgede 97 şubesi bulunan Alevi Kültür Derneklerinin şubesi olan Alevi Kültür Dernekleri Kdz.Ereğli Şubesini Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun düzenlemiş olduğu STK lar buluşuyor etkinliğine davet etmedikleri için alkışlıyorum

- Bu durumu telafi etmek için Cumhuriyet Halk Partisi Zonguldak il Yönetiminin Alevi Kültür Dernekleri Genel Başkan Yardımcısı olmam sebebiyle tarafımdan ve Alevi Kültür Dernekleri Kdz.Ereğli Şube Başkanımızdan Randevu aldıkları halde, ortada haklı sebep yok iken randevu günü İlçemize gelmelerine rağmen randevularını İptal etmelerini alkışlıyorum.Özrünüz kabahatinizden büyük olduğu için alkışlıyorum.

-Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu Ankara düzenlediği Büyük Buluşmaya Alevi Kültür Dernekleri Kdz.Ereğli Şubesine kendi imzası ile davetiye gönderme inceliğinde bulunmasına rağmen İl Yönetimin ve İlçe Başkanının bu inceliği gösterememesini alkışlıyorum

-Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun Batı Karadeniz de kuruluna ilk Cem evini açmak için Ankara’dan gelirken İl yönetimin ve İlçe Başkanının Derneğe bir nezaket ziyaretinde bulunmamalarını alkışlıyorum

-Genel Başkan Sayın Kemal Kılıçdaroğlu tüm bölgede her keşime ulaşmaya çalışırken il Yönetiminin ve İlçe Başkanının genel başkanın göstermiş olduğu olağanüstü çabaları sonucu oluşturduğu köprüleri yıkmak için mücadele ettikleri için alkışlıyorum.

-Yüzyıllardır yok sayılan ve görmezlikten gelinen Alevilerin Cumhuriyet Halk Partisi Kdz.Ereğli İlçe Başkanı ve İl yönetimi tarafından da yok saymalarını ve görmezlikten gelmelerini alkışlıyorum.

- Alevi Kültür Dernekleri Şube Başkanının, Kdz.Ereğli İlçe Başkanına hayırlı olsun Ziyaretine gitmediği için alınganlık göstermesine ve tavır sergilemesini alkışlıyorum.İlçe Başkanlığının seçim ile iş başına geldiği ve atanmış kişi olmadığını ve bu nedenle Sivil Toplum Örgütlerine gidip öncelikle kendisini tanıtmadığı, partinin programını anlatma düşüncesinde olmadığı ve ilçe başkanlığının koltukta oturarak olacağını düşündüğü için alkışlıyorum

- İlçe Başkanını ve Zonguldak İl Başkanı ve Yönetimini siyasetin halka inmek olduğunu ve onlara ulaşmak olduğunu unuttukları ve halkın onlara değil onların halka ihtiyacı olduğunu unuttukları için alkışlıyorum.

-Alkışlıyorum Kdz.Ereğli İlçe Başkanını Alkışlıyorum Zonguldak İl Başkanı ve Yönetimini alkışlıyorum.Kdz.Ereğli İlçe Yönetimindeki ve İl yönetiminde bulunan bir çok arkadaşımızın söz konusu durumdan haberi olmadığı inancı ile onları ayrı tutuyor , iyi niyetli çalışarak emek ve zaman harcadıkları için onları da ayakta saygı ile alkışlıyorum.

Saygılarımla

ALEVİ KÜLTÜR DERNEKLERİ

GENEL BAŞKAN YARDIMCISI

Av. ADİL ATEŞ "

 
Gösterim : 2177
YORUMLAR
Web sitemiz 04.03.2012 tarihinden itibaren;
Toplam: 21671656, Bugün: 1361 kez ziyaret edilmiştir.