Kayıt Tarihi: 4 Mayıs 2016 Çarşamba 22:38
115 BİN KİŞİDEN KAÇI MEMNUNDUR?
MHP Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Talat Şeker, Ereğli Belediyesi’nin önceki gün Çetin Apatay Bulvarı çevre düzenlemesi için yaptığı töreni eleştirdi. “AKP'li Kdz.Ereğli Belediyesinden geçtiğimiz iki yılda; İnşaatçı, rüşvetçi, skandalcı, toprak ağası üç-beş Belediye Meclis üyesi dışında, Ereğli'de yaşayan 115.000 kişiden kaçı memnundur?” diye sordu.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Talat Şeker, Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal ile önceki gün Çetin Apatay bulvarı çevre düzenleme işine başlanması nedeniyle yapılan töreni eleştirdi.

Şeker konuya ilişkin olarak yaptığı yazılı açıklamada şu ifadelere yer verdi; “Türkiye’de bir ilk. Önceki gün Türkiye'de bir ilk yaşandı, Kdz. Ereğli’de Kaldırım yenileme ve genişletme çalışmaları için "temel atma" töreni gerçekleştirildi. Bu temel atma töreni; Bilinç altında ki başarısızlığın kabüllenişinin, AKP icra makamlarının, İlçe başkanı Çakır, Milletvekili Çaturoğlu ve Belediye başkanı Uysal'ın basiretinin bağlandığının resmini ortaya çıkardı. Törende Çaturoğlu: Bu çalışmanın önemli bir yatırım olduğunu,

H.Uysal: Bu çalışmanın gelecek planlaması olduğunu söyledi.

Bizde merakımızdan soruyoruz; Çetin Apatay bulvarı kaldırım yenileme ve genişletme çalışmaları, kaç kişiye istihdam sağlayacak?

Kaç gencimize gelecek hazırlayacak?

Akp'li Kdz.Ereğli Belediyesinden geçtiğimiz iki yılda; İnşaatçı, rüşvetçi, skandalcı, toprak ağası üç-beş Belediye Meclis üyesi dışında, Ereğli'de yaşayan 115.000KAÇI kişiden kaçı memnundur?

30 Mart 2014 öncesi otuza yakın çılgın proje vaat ederek seçimleri kazan AKP ve Hüseyin Uysal görev süresinin4/2.ne yaklaşırken hangi projesini hayata geçirmiştir?

31 Mahalleye Havuz yapacam diyen Sayın Uysal daha bir mahalleye şişme plastik çocuk havuzu yapamamıştır.

30 Mart öncesi, Ereğli'ye Hizmet ve yatırım gelmesi için Belediyenin iktidar partisinden olması gerektiği söylemi ile Belediye seçimlerini kazanan AKP ve Hüseyin Uysal, Ereğli’ye bir 5 yılını kaybettirmiştir.

Gülüç-Kepez yolunda ki problemler neden çözülmemektedir?

Belediye de AKP’nin, Karayolları da AKP’ye bağlı değil midir? Hizmet üretmek, iktidar partisinden olmakla değil, samimiyetle alakalıdır.

MHP Bir dahaki dönemin, "Şirin ve büyük Ereğli" için en güçlü adayı olacaktır.”

 
Gösterim : 1846
YORUMLAR
Web sitemiz 04.03.2012 tarihinden itibaren;
Toplam: 21662306, Bugün: 2821 kez ziyaret edilmiştir.