Kayıt Tarihi: 27 Nisan 2016 Çarşamba 13:38
UYSAL’DAN GAZETE ERERĞLİ'YE KUTLAMA ZİYARETİ...
Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin UYSAL, 10. Yayın yılına giren Gazete Ereğli’nin İmtiyaz Sahibi Kurtuluş AYYILDIZ’a kutlama ziyaretinde bulundu. Ziyarette 45 yıllık taş plaktan orijinal "kaptaş türküsü" ile karşılanan UYSAL, büyük sürpriz yaşadı.

Kdz. Ereğli'de 23 Nisan 2007 tarihinde yayın hayatına başlayan gazetecilik etik ve kurallarından ödün vermeden dün olduğu gibi bugünde yoluna devam eden Gazete Ereğli’ye 10. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla kutlama ziyaretleri sürüyor.

Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin UYSAL, 10. Yayın yılına giren Gazete Ereğli’nin İmtiyaz Sahibi Kurtuluş AYYILDIZ’ı merkez ofisinde ziyaret ederek daha nice 10. yıllar temennisinde bulunarak başarılar diledi.

UYSAL’A ORJİNAL KAPTAŞLI KARŞILAMA

Ziyarette Gazete Ereğli’nin İmtiyaz Sahibi Kurtuluş AYYILDIZ’ın 45 yıllık taş plaktan orijinal "kaptaş türküsü" ile karşılanan UYSAL sürpriz yaşadı. Orijinal Kaptaş’ı taş plaktan Kalaycı Mehmet lakaplı Ereğlili saz ve ses sanatçısı Rahmetli Mehmet KORKMAZ'ın sesinden dinleyen UYSAL, AYYILDIZ’ı tarihi arşivlere olan tutkusundan ve ilgisinden dolayı da kutladı.

Gazete Ereğli’nin objektif ve etik gazetecilikten ödün vermeden bölge ve ilçenin menfaatleri noktasında haberlere imza attığını belirten UYSAL, “ Öncelikle sürprizinizden dolayı teşekkür ediyorum. 10. yayın yılına girmenizden dolayı da kutluyorum. Haberlerinizle yöremizin tarihinin yanı sıra ilçenin eksiklikleri ve yapılması gerekenler konusunda bizlere ışık oluyorsunuz. Ben bu vesile sizlere daha nice 10. yıllar temennisinde bulunuyor ve başarılar diliyorum” dedi.

Gazete Ereğli İmtiyaz Sahibi Kurtuluş AYYILDIZ da Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin UYSAL’ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti belirterek teşekkür etti.

Samimi ortamda gerçekleşen ziyarette ayrıca gazetecilik mesleği üzerine değerlendirmelerde bulunuldu.

 
Gösterim : 9597
YORUMLAR
Web sitemiz 04.03.2012 tarihinden itibaren;
Toplam: 21643297, Bugün: 3282 kez ziyaret edilmiştir.