Kayıt Tarihi: 26 Nisan 2016 Salı 20:27
BAŞKAN UYSAL, HASTANELER İÇİN YER GÖSTERDİ..
Kdz.Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, Sağlık Bakanlığı tarafından Ereğli’ye yapılması kararı alınan 2 butik hastanenin yer sorununu çözdü. Başkan Uysal, butik Hastanelerin Kırmacı ve Elmatepe mahallerine yapılması için yer gösterdi.

Hükümet yatırımlarının Kdz.Ereğli’ye gelmesi için yapılan çalışmalara destek veren Kdz.Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, Sağlık Bakanlığı tarafından Ereğli’ye yapılması kararı alınan 2 butik hastanenin yer problemini çözdü.

Başkan Hüseyin Uysal, 2 butik hastanenin Kırmacı Mahallesindeki Gençlik Merkezi yanı ve Elmatepe Mahallesindeki Kamyon garajının bir bölümüne yapılması için yer gösterdi.

YERİNDE İNCELEME..

Başkan Hüseyin Uysal, Kırmacı Mahallesinde 2 dönüm, Elmatepe Mahallesinde de 2 dönüm olmak üzere butik hastanelerin yapılacağı alanları, Sağlık Bakanlığı Kdz.Ereğli Toplum Sağlığı Merkezi Başkanı Dr.Şule Başöngen’e yerinde gösterdi.

Başkan Uysal, gösterdikleri alanların hastane için en uygun yerler olduğunu belirterek; “Balı, Kestaneci, Kirmanlı, Süleymanlar gibi bu bölgenin yükünü hafifletmesi açısından Kırmacı’daki Gençlik Merkezi bölgesinde 2 dönüm, şehrimizin dağılımına göre, Kışla, Elmatepe, Doruk, Kavaklık gibi o bölgedekiler içinde Kamyon Garajının olduğu alandaki yerimizden 2 dönümü hastane yapılması için veriyoruz. Hastanelerimiz bu bölgelere yapılacak” dedi.

İnceleme gezisine Kdz.Ereğli Belediye Başkan Yardımcıları Esra Alpago, İbrahim Cöbek ve Alptekin Dursun, AK Parti Kdz.Ereğli İlçe Başkanı Fatih Çakır, Hastane kurulacak bölgenin muhtarları ve Halk Sağlığı Merkezi ekipleri katıldı.

 
Gösterim : 1716
YORUMLAR
Web sitemiz 04.03.2012 tarihinden itibaren;
Toplam: 21642276, Bugün: 2261 kez ziyaret edilmiştir.