Kayıt Tarihi: 22 Nisan 2016 Cuma 23:27
TURKCELL ŞEN’DEN ‘SARI SICAK’ AÇILIŞ
Kdz. Ereğli ilçesinde faaliyet gösteren Turkcell Ereğli Şen “Sarı Sıcak” konsepti ile 4. mağazasının açılışını yoğun katılımla gerçekleştirdi.

Kdz. Ereğli Hamamarası Sokak Ali Molla Camisi karşısında hizmete giren ‘Sarı Sıcak’ Mağazasının açılışına Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, Kdz. Ereğli Emniyet Müdürü Fahri Küçük, BEÜ Öğretim Görevlisi Bassam Kwasmi, Turkcell Saha Yöneticisi Burak Tosyalı, Şirketin Onursal Başkanı Burhan Şen, belediye meclis üyeleri, daire müdürleri, MÜSİAD Kdz. Ereğli Şube Başkanı İbrahim Sezer, Alaplı TSO Başkanı Recep Ocak, işadamları ve çok sayıda davetli katıldı.

Açılışta konuşan Turkcell Saha Yöneticisi Burak Tosyalı, ‘Sarı Sıcak’ Şubesinin Karadeniz Ereğli’ye ve Şen ailesine hayırlı olmasını diledi.

Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal da yaptığı konuşmada, Turkcell Şen ailesini kutladığını belirterek, “Kdz. Ereğli’de böylesine güzel ticaret yapılacak alanların açılması bir belediye başkanı olarak beni son derece mutlu ediyor, seviniyoruz. Demek ki Ereğli’de güzel şeyler oluyor. Her zaman ‘Ereğli’nin geleceği aydınlık, parlak’ diyorduk. Bu gibi iş yerlerinin açılması da bunları destekleyen etkenler oluyor. Ben bu vesile ile Turkcell Şen ailesini kutluyor, hayırlar getirmesini diliyorum” dedi.

BEÜ Öğretim Görevlisi Ürdün Uyruklu Bassam Kwasmi tarafından okunan duanın ardından Mağazanın açılış kurdelesi protokol tarafından kesildi. Açılışta ayrıca davetlilere çeşitli hediyeler ve ikramda bulunuldu.

Açılışa özel kampanyaya vatandaşlar büyük ilgi gösterirken, kampanya ürünleri kısa sürede tükendi.

Turkcell celocan ve palyaço kıyafetli animatörler çocuklarla ve ailelerle fotoğraf çektirerek açılışa renk kattı.

 
Gösterim : 24272
YORUMLAR
Web sitemiz 04.03.2012 tarihinden itibaren;
Toplam: 21552848, Bugün: 2791 kez ziyaret edilmiştir.