Kayıt Tarihi: 14 Nisan 2016 Perşembe 21:28
ÇATUROĞLU YARALI EREĞLİLİ GAZİYİ ZİYARET ETTİ
AK Parti Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu, beraberinde AK Parti Kdz.Ereğli İlçe Başkanı Fatih Çakır ve Kilimli İlçe Başkanı Mahmut Kanberoğlu ile birlikte Diyarbakır’ın Hani İlçesinde terör örgütü PKK tarafından geçekleştirilen bombalı saldırıda yaralanan Zonguldak’ın Ereğli İlçesi’nden Er Hamza Mutlu tedavi gördüğü Gülhane Askeri Tıp Akademisinde (GATA) ziyaret etti. Mutlu’nun ziyarette yaptığı konuşma Çaturoğlu’nu duygulu anlar yaşattı.

Ereğlili Er Mutlu’yu yoğun bakım ünitesinden çıkarılıp servise alınmasının ardından Çaturoğlu bugün Er Mutlu ile kendisine refakat eden ailesine geçmiş olsun dileklerini iletti.

HERKES GAZİMİZ İÇİN DUA EDİYOR

Tüm Türkiye’nin olduğu gibi Ereğli ve Zonguldak halkının Er Mutlu’nun eski sağlığına kavuşması için dua ifade ettiğini kaydeden Çaturoğlu şunları söyledi: “Bir süre yoğun bakım ünitesinde yaşam savaşı veren Ereğli’li Hemşerimiz Hamza kardeşimizin hayata tutunması ve durumunun her geçen gün iyiye gitmesi bizleri son derece mutlu etti. Kendisine geçmiş olsun dileklerimizi iletmek, hem de durumu hakkında bilgi almak amacıyla hastaneye geldik. Kendisini gayet iyi gördük. Bize tek sıkıntısının Diyarbakır’ın Hani İlçesinde arkada bıraktığı silah arkadaşları ile ilgili merakı oldu. Gözü arkada kalmış. (Ben buradayım, silah arkadaşlarım ne yapıyor acaba?” diyerek üzülüyor. Geçek bir vatan evladı kendisi, kendisinden çok arkadaşlarını ve çevresini düşünen biri. Biz ise gözünün arkada kalmaması gerektiğini tek bir terörist kalmayıncaya kadar, bu mücadelenin devam edeceğini söyledik. Tabi orada duygulu anlar yaşadık. Allah Mehmetçiğimize güç kuvvet versin. Tekrar kendisine ve yaralı arkadaşlarına Cenab-ı Allah’tan acil şifalar, şehit olan askerlerimize rahmet ve ailelerine sabırlar diliyorum” şeklinde konuştu.

 
Gösterim : 1371
YORUMLAR
Web sitemiz 04.03.2012 tarihinden itibaren;
Toplam: 21634348, Bugün: 3856 kez ziyaret edilmiştir.