Kayıt Tarihi: 11 Şubat 2016 Perşembe 14:52
ÖNCE BOKSÖR, ŞİMDİ DE KABADAYI MI? ULUPINAR, UYSAL VE EKİBİNİ TBMM'DEN KOVDU MU?
AK Parti Zonguldak Milletvekili Özcan ULUPINAR’ın Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin UYSAL ve beraberindeki Belediye Meclis üyelerini TBMM’den kovduğu iddia edildi. Yenilir yutulur cinsten olmayan bu iddianın ise gerçek olduğu ortaya çıktı!

AK Parti Zonguldak Milletvekili Özcan ULUPINAR’ın Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin UYSAL ve beraberindeki Belediye Meclis üyelerini TBMM’den kovduğu iddia edildi. Yenilir yutulur cinsten olmayan bu iddianın ise gerçek olduğu ortaya çıktı!

AK Parti Zonguldak Milletvekili Özcan ULUPNAR’ın Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal ve Belediye Meclis üyelerini TBMM’den kovduğu iddia edildi.

AK Parti Ereğli İlçe Teşkilatı Eski Üyelerinden Mustafa UYSAL, Milletvekili Özcan ULUPINAR’ın Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin UYSAL ve beraberindeki 9 meclis üyesini TBMM’den kovduğunu iddia etti.

Konuya ilişkin sosyal paylaşım sitesi facebook'da iddialarda bulunan Mustafa UYSAL, vekil ULUPINAR'ın Başkan Hüseyin UYSAL ve Meclis üyelerine yönelik “Dosyalarınızı alıp HDP’ye gidin” ifadelerini kullandığını öne sürdü.

Öte yandan Değişim Medya'nın konu ile ilgili yayınladığı habere göre ise yayın grubu olarak UYSAL'a ulaştıklarını ve Belediye Başkanı Hüseyin UYSAL'ın Yazılanlar doğrudur, yalanlayacak halim yok" dediği ifade edildi.

Öte yandan ULUPINAR bu tip aksiyon dolu hareketleri ilk kez yapmıyor. Geçtiğimiz 7 Haziran Milletvekili seçimlerinde 3. sıradan vekil seçilemeyince seçim bölgesindeki bir belde belediye başkanını yumruklamış, olay ulusal basında da yankı bulmuştu.

Mustafa Uysal konuya ilişkin sosyal medyadaki paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

“Daha önce Çaydeğirmeni Belediye Başkanı ile iftar programında kavga eden Özcan Ulupınar, Mecliste kendisini ziyarete gelen Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal ve Meclis üyelerini "HDP'ye gidin, alın dosyalarınız çekip gidin burdan, Ereğli'ye geldiğimde yüzüme mi baktınız " diye bağırarak Meclis Kulisinden kovdu. Olayın yaşandığı sırada yanında Devrekten çok sayıda ziyaretçi bulunan Özcan Ulupınar, Devrekli hemşerilerine gövde gösterisi yapmış. Ereğlili olarak sana yazıklar olsun diyorum.

ULUPINAR SEN KABADAYIMISIN ?

Kdz. Ereğli Belediye Başkanını sevsemde, sevmesemde şehrimin belediye Başkanını kovmaya cesaret eden Vekili, ben meclis dışında kalınca akıllanmış ve daha önceki yaptıklarından ders almış sanıyordum ama yanılmışım. Belediye Başkanı ve Meclis Üyelerini, " Ereğli'ye geldiğimde yüzüme mi baktınız" diye suçlayan Sayın Vekil, Seni basından gördüğüm kadarıyla Belediye önünde zabıta mangasıyla karşılayan ve ziyaretlerinde yalnız bırakmayan Belediye Başkanı gündüz Havayi fişek atmayı, Meytar çaldırıp, köçek oynatmayı unutmuş. Sana ziyaretinde kesin Ereğli Çilek reçeli vermeyide ihmal etmiştir o!!! Ereğli adına özür dileriz!!! Sen Bakanmısın ki, seni Ereğli girişince karşılayacaklar? Kendini kaf dağında görmeyi ne zaman bırakacaksın? Seni Devrek Belediye Başkanı nasıl karşılıyor ki, Ereğli Belediye başkanı sana o şekilde davranmadı? Sen seni dolduranların gazıyla (-ki onlar Ereğlide küçük bir zümre) ve Devrekli hemşerilerine hava atacam diye Kdz.Ereğli Belediye Başkanını TBMM'den kovmaya cesaret ettiğine göre, ya psikolojin bozuk, yada sana o koltuk fazla geliyor....Vekilmisin yoksa Kabadayımısın? Ama sen haklısın. Daha önce Belediye Başkanına saldırdın, yine sıralamaya girdin. Sen haklısın çünkü Ereğli halkı seni 1 Kasım seçimlerinde meclise tekrar gönderdi. Eğer senin Ereğliye ve Ereğlilere azcık saygın varsa özür dilersin. Ama sen kahraman oldun yine, Bak Devrekli hemşerin beni arayarak bizimki, sizin belediye başkanınızı ve meclis üyelerinizi kovdu diye hava attı ya... Artık seni Devrekte mehteren takımıyla karşılarlar....

BAŞKAN VE MECLİS ÜYELERİ UTANINN!!!

Siz Ereğlinin temsilcileri olarak TBMM'ne gidiyorsunuz, vekil sizi kovuyor ve hiçbiriniz ağzınızı açmıyorsunuz. Ereğlide mangalda kül bırakmaya geldiğinde hepiniz konuşursunuz. Utanın be, utanınn... Adamı Devreğin oy sayısından fazla oyla Ereğliler meclise taşıyacak, sizde vekilin sizi meclisten kovmasına ve hakaretlerine sessiz kalacaksınız. Tühh size!!! Ya yağamıyorsunuz anladık bari gürleyinde Ereğlinin itibarını kurtarın. Size yazıklar olsun... Şimdi tepki koymayan sizler benim bu haberimi yalanlamaya çalışırsınız. Yalan söyleyen hergele meydanında etek giysin.... Ehh Fatihciğim kesin zevkten dörtköşe olmuşsundur... Ereğlinin itibarı senin umrunda mı? Sana her yol mübah!!! Senin dolduruşlarının geldiği nokta. Artık göbek atarsın!!! Sıra sanada gelecek... az bekle...”

OLAY NASIL OLDU?

Edinilen bilgilere göre Ankara ziyaret programı Milletvekili Özcan ULUPINAR’ın Ereğli ziyareti esnasında “Ziyaretime gelmediniz” diyerek Belediye Başkanı Hüseyin UYSAL'a sitem etmesi üzerine gerçekleşti.

Bu sözlerin ardından bir dizi ziyaret için Ankara'ya giden Başkan ve beraberindeki meclis üyeleri TBMM'de ULUPINAR ekibi tarafından sıcak karşılanmadığı gibi ufak dar bir alanda bekletildiler. ULUPINAR yanlarına gelince Ereğli ekibi bekletildikleri için ULUPINAR'a serzenişte bulununca hiç beklemedikleri şekilde yüksek ses tonu ile karşılık buldular.

ULUPINAR, Başkan UYSAL ve yaklaşık 30 kişilik heyete dönerek “Siz beni Ereğli’de ağırladınız mı ki?” diyerek tepki gösterdi. UlLUPINAR daha sonra da heyetin kendisine sunacağı dosyalarla da ile ilgili olarak “Alın dosyalarınızı HDP’ye gidin” diyerek tepki gösterdi. Heyet tartışmanın ardından Ereğli’ye döndü.

Olay, AK Parti’nin eski üyelerinden olan Mustafa UYSAL’ın sosyal paylaşım sitesi üzerinden yaptığı açıklamayla ortaya çıkmış oldu.

 
Gösterim : 2138
YORUMLAR
Web sitemiz 04.03.2012 tarihinden itibaren;
Toplam: 21666461, Bugün: 3378 kez ziyaret edilmiştir.