Kayıt Tarihi: 9 Şubat 2016 Salı 18:37
‘EMRET KOMUTANIM’ ADLI TİYATRO İLGİ İLE İZLENDİ
Karadeniz Ereğli Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nün organize ettiği, Ereğli Kent Konseyi Tiyatro Bölümü’nce hazırlanan ve M. Cahit İşper’in yönettiği ‘Emret Komutanım-Süt Kardeşler’ adlı tiyatro oyunu yoğun ilgi gördü.

Atatürk Kültür Merkezi Sinema Salonu’nda sahnelenen oyunda, yer bulamayan seyirciler oyunu aylakta izlemek zorunda kaldı.

Oyun sonunda tiyatroya verdiği katkılardan dolayı Kent Konseyi Başkanı Noyan Keskin’in plaket takdim ettiği Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, tiyatro oyuncularını tek tek kutlarken, Oyuncu-Yönetmen M. Cahit İşper’e de çiçek verdi.

Başkan Uysal, ‘Ereğli tiyatroya yoğun ilgi gösteriyor, her oyunda bunu görüyoruz. Oyuncuları performansları nedeniyle kutluyor, onları yalnız bırakmayan sizlere de gecenin bu saatinde geldiğiniz için teşekkür ediyorum. Oyuncularımız bizleri güldürürken düşündürdüler.

Baktım ki salonda yer yok, oyunu tiyatro severlerimiz ayakta izliyor. Buda bir tiyatro salonuna ihtiyacımız olduğunu gösteriyor. Bizler belediye olarak sanatın her türlüsüne destek vermeye devam edeceğiz. “ dedi.

Daha sonra oyuncular ve protokol hatıra fotoğrafı çektirdi.

 
Gösterim : 10142
YORUMLAR
Web sitemiz 04.03.2012 tarihinden itibaren;
Toplam: 21551136, Bugün: 1079 kez ziyaret edilmiştir.