Kayıt Tarihi: 1 Şubat 2016 Pazartesi 13:30
Kari- Karma-Katür Sergisi Zonguldak'ta Açıldı
Karikatürcüler Derneği Zonguldak Temsilciliği tarafından, Zonguldaklı Çizerler Karma Karikatür Sergisi Güzel Sanatlar Galerisi’nde açıldı.

Zonguldaklı karikatürcüler Kurtuluş Ayyıldız, Mehmet Baltaoğlu, Kürşat Coşkun, Fahri Eyican, Ümit Kartoğlu, Ayhan Kiraz, Sezai Oruç, Burhan Solukçu, Behzat Taş, Mete Arif Tokmak ve Şafak Tortu’nun karikatürlerinden oluşan sergi 7 Şubat’a kadar açık kalacak.

Karikatürcüler Derneği Zonguldak Temsilcisi Kürşat Coşkun, sergi hakkında yaptığı açıklamasında; “Kari- Karma-Katür adlı ilk sergimiz 1988'de Zonguldaklı karikatürcülerin katılımıyla açılmıştı. Bu sergiler 1996 yılına kadar düzenli olarak devam etmişti. 20 yıllık bir aradan sonra yeniden Zonguldaklı karikatürcüleri bir araya getirdik. Sergi salonumuzda, ikisi şuanda aramızda olmayan kaybettiğimiz ama diğer 9’u Zonguldak’ta veya başka yerlerde yaşayan 11 karikatürcünün eserlerinden oluşan toplam 33 karikatür sergiliyoruz. Arkadaşlarımızın son dönem çalışmalarından oluşan bir sergi 1 hafta süreyle açık kalacak. Tüm Zonguldaklıları sergimize bekliyoruz” dedi.

 
Gösterim : 21186
YORUMLAR
Web sitemiz 04.03.2012 tarihinden itibaren;
Toplam: 21553013, Bugün: 2956 kez ziyaret edilmiştir.