Kayıt Tarihi: 14 Kasım 2015 Cumartesi 00:09
Başkan UYSAL, DEDE Oldu...
Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal’ın oğlu Doktor Serkan Uysal ile eşi Eda Uysal’ın dünya tatlısı bir kızları oldu.

Karadeniz Ereğli Anadolu Hastanesinde Kadın Doğum Uzmanı Dr. Emin Damgacı kontrolünde, dünyaya gelen kız çocuğuna ‘Zeynep Ela’ adı verildi.

DEDE OLMAK DUYGULARIN EN GÜZELİYMİŞ

Başkan Uysal, 3 kilo 990 gram olarak dünyaya gelen Zeynep Ela bebeği ilk kucağa aldığında “Bu güzel duygu, duyguların en güzeli” ifadesini kullandı. Bu sırada Başkan Uysal’ın eşi Sevim Uysal’ın babaanne olma mutluluğu ise gözlerinden okunuyordu.

İLK KUTLAMA BAŞKAN YARDIMCILARINDAN

Bu arada belediye personeli adına, Belediye Başkan Yardımcıları Esra Alpagao, Ayhan Atay, İbrahim Cöbek, ve Alptekin Dursun ile Yazı İşleri Müdürü Fatma Özaydın’da hastaneye gelerek Başkan Uysal ve aileyi kutladılar, “Allah Analı Babalı büyütsün” dileklerini ilettiler.

ZEYNEP ELA BEBEK İLE HATIRA FOTOĞRAFI

Aile yakınları tarafından, üzerinde bebek Zeynep Ela’nın adı yazılı süslü şeker ve havlu dağıtıldı. Daha sonra aile yakınları, bebek ve Dr. Emin Damgacı ile hep birlikte hatıra fotoğrafı çektirdiler.

Bizde Gazete Ereğli ailesi olarak Başkan Uysal ve Uysal ailesini kutluyor, ‘Allah analı babalı büyütsün’ dileklerimizi iletiyoruz.

Haber Kaynağı: Gazete Türk

 
Gösterim : 1805
YORUMLAR
Web sitemiz 04.03.2012 tarihinden itibaren;
Toplam: 21665653, Bugün: 2570 kez ziyaret edilmiştir.