Kayıt Tarihi: 13 Kasım 2015 Cuma 21:22
ZES, BEŞİKTAŞ’TAN MEMNUN AYRILDI..!
Karadeniz Ereğli 1. Amatör Küme takımlarından Zonguldak Ereğli Spor Kulübü Beşiktaş Spor Kulübü U-19 takımı ile özel maç yaptı.

Beşiktaş Spor Kulübünün davetlisi olarak İstanbul Beşiktaş’ta özel maç yapan Zonguldak Ereğli Spor Beşiktaş’a 5-0 mağlup oldu.

Oynanan müsabaka dostça görüntülere sahne olurken Zonguldak Ereğli Spor Başkan Kaan Kocaman Beşiktaş Spor Kulübünün misafirperverliğinden memnun olduklarını dile getirdi.

Beşiktaş Spor Kulübü Alt Yapı Antrenörü ve Sorumlusu Gökhan Faruk Şahin ise ‘Zonguldak Ereğli Spor Galatasaray ile de maç yaptı. Yanılmıyorsam önümüzdeki günlerde Fenerbahçe ile de maç oynayacaklar. Amatör bir takıma oranla oyun kaliteleri gerçekten güzel. Bizlerde böyle kaliteli anlayışın karşısına oyuncularımızı sürebiliyoruz. Zira futbol dışı düşünen zihniyetler oyuncularımızı sakatlama riskine sahip. Ama Zonguldak Ereğli Spor’da bu durum söz konusu değil. Kendilerine güvenerek sahaya çıkabiliyoruz. Amatör liglerde ya da alt yapılarda her şey 3 puan değildir. Oyuncu yetiştirmek alacağınız 3 puandan daha önemlidir. Bu yolda ilerleyen Zonguldak Ereğli Spor Başkanı Kaan Kocaman beyi kutluyor, başarılarının devamını diliyorum’ dedi.

Zonguldak Ereğli Spor Kulübü Teknik Sorumlusu Emrah Aslan’ın trafik kazası geçirmesi nedeni ile Beşiktaş Spor Kulübü karşısına Yardımcı Antrenör El Muhannet ile çıktı.

 
Gösterim : 2275
YORUMLAR
Web sitemiz 04.03.2012 tarihinden itibaren;
Toplam: 21635415, Bugün: 4923 kez ziyaret edilmiştir.