Kayıt Tarihi: 13 Kasım 2015 Cuma 20:54
ÇATUROĞLU TBMM’DE KAYDINI YAPTIRDI
1 Kasım Pazar günü yapılan Genel seçimlerde AK Parti'den bir kez daha Zonguldak Milletvekili seçilen Faruk Çaturoğlu, Türkiye Büyük Millet Meclisine giderek milletvekili kayıt işlemlerini gerçekleştirdi.

ZONGULDAK TÜRKİYE'DE ÜÇÜNCÜ

Çaturoğlu kayıt yaptırdıktan sonra yaptığı açıklamada, 1 Kasım seçimlerinde AK Parti'nin Zonguldak’ta oyunu bir önceki seçime oranla 11 puan artırarak, Türkiye’de en fazla oy artışının sağlandığı üçüncü il olduğuna dikkat çekerek, bu başarının gerçekleşmesini sağlayan hemşerilerine bir kez daha teşekkür etti.

KİMSEYİ MAHÇUP ETMEYECEĞİZ

Zonguldak halkını ve kendine güvenenleri asla mahcup etmeyeceğinin altını çizen Çaturoğlu şunları söyledi:

“Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne (TBMM) giderek kaydımızı yaptırdık, 25. Dönem Zonguldak Milletvekilliğinin ardından 26. Dönemde de AK Parti 2. Sıradan Milletvekili seçildik. Tüm ülkemiz ve Zonguldak’ımız için hayırlara vesile olur inşallah. Türkiye ve dünyamıza en hayırlı hizmetler yapma konusunda milletimizi mahcup etmeyeceğiz. Bu aziz millet tarihte olduğu gibi yine insanlığın yüzünü güldürecek büyük işlere imza atmaya devam edeceğiz. 7 Haziran'dan sonra kaybedilen zamanın kazanılması için hızlı bir şekilde çalışacağız”

Çaturoğlu’na kayıt işlemleri esnasında AK Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanı M. Fatih Çakır’da eşlik etti.

 
Gösterim : 1463
YORUMLAR
Web sitemiz 04.03.2012 tarihinden itibaren;
Toplam: 21549636, Bugün: 3741 kez ziyaret edilmiştir.