Kayıt Tarihi: 9 Kasım 2015 Pazartesi 14:30
AK KADINLARDAN BİRLİK BERABERLİK ÖRNEĞİ
AK Parti Karadeniz Ereğli İlçe Teşkilatı Kadın Kolları, seçim süreci boyunca köy ve mahallelerde evlerinde ziyaret ettikleri kadınlarla kahvaltıda bir araya geliyor.

Parti binasında gerçekleştirilmeye başlanan kahvaltıların her ay düzenli olarak yapılacağını belirten Kadın Kolları Başkanı Şengül Albayrak, “Bu kahvaltılarda hem birlik ve beraberliğimizi kenetliyoruz hem de dertleşiyoruz” dedi.

Albayrak, şunları söyledi:

“Malumunuz yoğun bir seçim süreci geçirdik. Bu süreçte hem köylerimizde hem de mahallelerimizde çok sayıda ev ziyareti yaparak, özellikle kadınların sorunlarını ve gelecekten beklentilerini dinledik. Güzel dostluklar, arkadaşlıklar kurduk. Biz de Kadın Kolları Yönetimi olarak, İlçe Yönetim Kurulu Üyelerimizin de desteğiyle; evlerinde ziyaret ettiğimiz bayan arkadaşlarımızı partimizde ağırlamaya karar verdik. Bu vesile ile köylerimizden başlamak suretiyle bayan arkadaşlarımızı partimize davet ederek birlikte kahvaltı yapıyor ve kaynaşmamızı perçinliyoruz. Kahvaltı programlarımız, köylerimiz bittikten sonra mahallelerimiz ile devam edecek ve önümüzdeki seçime kadar sürecek. Bizlere bu ortamı sağlayan başta İlçe Başkanımız Sayın Mehmet Fatih Çakır, İlçe Yönetim Kurulu Üyelerimiz, Kadın Kolları Yönetim Kurulu Üyelerimiz, parti çalışanlarımız ve kahvaltı programlarımıza katılan tüm bayan arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

AK Parti Ereğli İlçe Başkanı Mehmet Fatih Çakır’ın eşi İlknur Çakır da konuşmasında şu ifadelere yer verdi:

“İlçe Başkanımız, eşim Mehmet Fatih Çakır’ın da tam desteği ile bayanlara yönelik kahvaltı programlarımıza başladık. Burada bir nevi ahde vefa örneği sergiliyoruz. Gerek Kadın Kollarımız, gerekse evlerinde ziyaret ederek hasbihal ettiğimiz bayan arkadaşlarımız seçim sürecinde ellerinden gelenin en iyisini yaptılar. Bizler de bu istişarelerimizin seçim süreci ile sınırlı kalmamasını istedik ve evlerinde ziyaret ettiğimiz bayan arkadaşlarımızı partimizde ağırlamaya karar verdik. İlçe Yönetim Kurulu Üyelerimiz de bu fikrimize olumlu bakarak tam destek verdiklerini ifade ettiler. Bizler de köylerimizden başlamak suretiyle bayan arkadaşlarımıza yönelik kahvaltı programları düzenleyemeye başladık. Her ay 2 köyümüzden bayan arkadaşlarımızı davet edeceğiz, ardından mahallelerdeki arkadaşlarımızla partimizde buluşacağız. Bu programları önümüzdeki seçime kadar yaymayı planlıyoruz. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.”

 
Gösterim : 1365
YORUMLAR
Web sitemiz 04.03.2012 tarihinden itibaren;
Toplam: 21639672, Bugün: 9180 kez ziyaret edilmiştir.