Kayıt Tarihi: 9 Kasım 2015 Pazartesi 14:19
ZONDEF BAŞKANLARI VE YÖNETİMİ ZONGULDAK İÇİN ÇALIŞIYORLAR…
Zonguldak Dernekleri Federasyonu olarak Başkanlar Kurulu ve Yönetim Kurulu toplantısı büyük bir katılımla Esenyurt Sofular Köyü Derneğinde yapıldı.

Federasyon tarafından kurulan komisyonların tanıtılması, yapılacak projelerin konuşulduğu ve Zonguldak için yapılacak çalışmaların masaya yatırıldığı verimli bir toplantı gerçekleşti. Sofular Köyü Derneği Başkanı Şenol Ersoy'un açılış konuşmasından sonra Zonguldak Dernekleri Federasyonu Genel Başkanı Gurbet Altay'ın Federasyon faaliyetlerini, hedeflerinin tanıtmasının ardından kurulan komisyonlar tanıtıldı.

Eğitim, Kültür ve Kadınlar komisyonu yönetim kurulu temsilcisi Raziye Karakök yapacakları eğitim çalışmalarını ve Zonguldaklı kadınların daha aktif sosyal faaliyetlere katılımlarını konusunda projelerini anlattı.

Gençlik ve Spor Komisyonu yönetim kurulu temsilcisi Şevki Yılmaz gençlerle ilgili yapacakları çalışmaları ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi Gençlik Spor İl Müdürlüğüyle yapılan çalışmaları ve çok yakın zamanda yapacakları futbol turnuvası çalışmalarından bahsetti.

Hukuk Komisyonu yönetim kurulu temsilcisi Av. Şenol Cinköse avukatlardan oluşan komisyon üyelerini tanıtmasının ardından Zonguldaklı üyelerimize hukuksal olarak bir telefon kadar yakın olduklarını anlattıktan sonra yapılacak diğer projelerini ve yapılacak konferans, seminerden bahsetti.

Sosyal Etkinlikler komisyonu yönetim kurulu temsilcisi Zekai Bacak hemşerilerimizin hastanelerdeki desteklerini, kültür turlarını ve Çanakkale gibi gezilerin planlandığını çok kısa zaman da duyurularının yapılacağını belirtti.

Derneklerden sorumlu komisyon yönetim kurulu temsilcisi Şenol Ersoy derneklerimizin ziyaretlerini planlandığını ve her türlü sorunlarında yanlarından olduğunu belirtti.

Projeler ve AR-GE Komisyonu yönetim kurulu temsilcisi Orhan Kurtulbaş üyelerin analizlerinin, Kalkınma Ajanları ve AB Projeleri ile derneklerimize, Zonguldak’ımıza yönelik çalışmaların yapılacağını söyledi.

Organizasyon Komisyonu yönetim kurulu temsilcisi Muhterem Kartal Zonguldak Hasret gecesi, piknik ve kariyer kahvaltılarının devam edeceğini söyledi.

Basın ve Halkla İlişkiler komisyonu yönetim temsilcisi Orhan Bayraklı Federasyonumuzun faaliyetlerini daha geniş kitlelere duyurmak için İstanbul'dan ve Zonguldak'tan komisyon üyelerini seçtiklerini belirtti.

Sanayi, Ticaret ve İş Geliştirme komisyonu yönetim kurulu temsilcisi Ahmet Doruk yerine Komisyon başkanı Nurgül Çubukçu yapacakları çalışmalarla Zonguldak için yatırımların yapacaklarını ve iş adamlarını güçlendirici çalışmalara imza atacaklarını bildirdi.

Genel Başkan Gurbet Altay;

“Zonguldaklılar artık her zaman bir araya gelebiliyorlar şimdi projelerin uygulamaya geçirilmeye başlama zamanıdır. Bizler Federasyon olarak Zonguldak’taki tüm kurumlara kapımız açık ve bilgi, tecrübelerimizi paylaşmaya hazırız. Zonguldak’ımız için yapılacak her türlü projelere bizler de Zonguldak Dernekleri Federasyonu olarak katkı sonmaya,destek için her yere gitmeye varız. diye belirtti.

Dilek ve temennilerin alınmasının ardından toplantı sona erdi.

 
Gösterim : 1783
YORUMLAR
Web sitemiz 04.03.2012 tarihinden itibaren;
Toplam: 21553522, Bugün: 3465 kez ziyaret edilmiştir.