Kayıt Tarihi: 6 Kasım 2015 Cuma 20:41
TURKUAZ'DAN 20. YÜZYIL OZANLARI ANISINA KONSER
Turkuaz Sanat Derneği, aralarında Aşık VEYSEL ve Neşet ERTAŞ gibi çok değerli 6 halk ozanı anısına konser etkinliği düzenleyecek.

Turkuaz Kültür ve Sanat Derneği kurucusu Cihangir BİLGİN, 20. Yüzyıl halk ozanları anısına, türküleri yaşatmak için konser düzenleyeceklerini açıkladı. Ereğli'deki dernek binasında Ereğli ve Alaplı ilçelerinde faaliyet gösteren sanat dernekleri ve sanatseverler ile toplantı düzenleyen BİLGİN; " Halk Müziği Topluluğumuz tarafından vereceğimiz konser, 23 Kasım Atatürk Kültür Merkezi sinema Salonu’nda olacaktır. Tüm sanatseverleri, konserimize bekliyoruz” dedi.

 
Gösterim : 2043
YORUMLAR
Murat Anduv / Teşekkür ve sitem
2005 yılından beri Dernek Başkanımız Sayın Cihangir Bilgin beyefendi ve Saygıdeğer eşi Sayın Şeyda Bahser Bilgin hanımefendiyle tanışmaktayım.Tanıştığımız günden itibaren bu saygıdeğer kişilerin gerek sanat,gerekse kültür açısından biz dernek üyelerine ve gerekse gerçekleştirdikleri projelerle Ereğli halkına çok büyük katkılarının olduğunu gönül rahatlığı ile dile getirebilirim.Bu eylemler gerçekleştirilirken gerek hocalarımızın gerekse dernek çatısı altında emek veren üyelerimizinhem maddi ,hem de manevi açıdan fedakarlıklar yaptığını çok iyi bilmekteyim.Bizim istediğimiz tek şey bu projeler gerçekleştirilirken Gerek resmi,gerekse özel ve en önemlisi Ereğli halkının bu projelere destek vermeleridir.Sayın hocalarıma gönül dolusu sevgi ve saygılar sunuyorum.
0
1
Web sitemiz 04.03.2012 tarihinden itibaren;
Toplam: 21661887, Bugün: 2402 kez ziyaret edilmiştir.