Kayıt Tarihi: 3 Kasım 2015 Salı 21:01
BAŞEL'İN GEZMEDİĞİ BİRİM KALMADI!
Karadeniz Ereğli Belediyesi'nde Muhasebe Müdürü Adil Korkmaz görevinden alındı. yerin İsmail BAŞEL'in getirildiği ifade edildi.

Karadeniz Ereğli Belediyesi'nde Muhasebe Müdürü Adil Korkmaz görevinden alındı.Edinilen bilgilere göre Karadeniz Ereğli Belediyesi Muhasebe Müdürü Adil Korkmaz görevinden alındı. Korkmaz'ın yerine bir süre önce başkan yardımcılığı makamına atanan İsmail Başel getirildi. Mezarlıklar Müdürlüğüne dönmek için istekli olan Başel'in Muhasebe Müdürlüğü görevine getirilmesi beklenmeyen bir gelişme oldu. Bu arada koltuğu alınan son isim olan Adil Korkmaz'ın hangi gerekçelerle görevinden edildiği konusunda net bir açıklama yapılmadı.

Haber Kaynağı: Medya Herkül

 
Gösterim : 2276
YORUMLAR
emre / TEBRİKLER
çalışkan müdürler ve personellerin gezmediği yer kalmaması normal adam çalışkan bilmediği iş ve bilmediği konu yok kurtuluş kardeş emin ol ismail başel gibi üç beş tane daha müdür başkan yardımcısı olsun ereğli belediyesi büyükşehir belediyesi gibi çalışır ismail beyi yakından tanımanı öneririm şeker gibi insandır insancıldır çok çalışkandır bu insanın çalışmasına hayranım inşallah Allah başkanlıkta nasip eder he kusurları yokmu muhakkak vardır ama emin olun adam gibi adamdır saygılar
1
0
Web sitemiz 04.03.2012 tarihinden itibaren;
Toplam: 21645144, Bugün: 470 kez ziyaret edilmiştir.