Kayıt Tarihi: 9 Ekim 2015 Cuma 22:41
ULUPINAR EREĞLİ’DEYDİ...
AK Parti 24. Dönem Zonguldak Milletvekili,26.Dönem Zonguldak 3. Sıra Milletvekili Adayı Özcan Ulupınar bugün seçim çalışmalarını Kdz. Ereğli’de yürüttü.

Günün ilk programını Kdz. Ereğli Devlet Hastanesi'ne yapan Milletvekili Adayı Ulupınar’a Kdz. Ereğli İlçe Başkanı M. Fatih Çakır, Belediye ve İl Genel Meclis Üyeleri ile Parti Yönetim Kurulu Üyeleri, Kadın ve Gençlik Kolları Üyeleri eşlik etti.

ERDEM İLE GÖRÜŞTÜ

Burada Hastane Yöneticisi Opr. Dr. Muharrem Erdem’i makamında ziyaret eden Milletvekili Adayı Ulupınar, hastanenin durumu hakkında bilgi aldı.

Ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Hastane Yöneticisi Erdem de Ulupınar’a seçim çalışmalarında kolaylıklar diledi.

Ardından hastane binasını gezerek poliklinik önünde bekleyen hastalara acil şifalar dileyen ve geçmiş olsun temennisini ileten Ulupınar, tüm hasta ve yakınları ile yakından ilgilendi.

OY İSTEDİ

Ziyaretlerde, 1 Kasım Pazar günü yapılacak olan genel seçimler için AK Parti’ye oy isteyen Ulupınar, verilen hizmetleri ve hastane yönetiminin çalışmalarını önemsediklerini söyledi.

En yeni ve modern şartlarda hizmet vermek için Ereğli Devlet Hastanesi'nde her gün bir yenilik yapıldığını anlatan Ulupınar, “Türkiye genelinde, yatan hasta bölümlerinde ve poliklinik hizmetlerindeki memnuniyet her geçen gün artıyor. Hastane yönetimini, hekimlerimizi ve çalışanları tebrik ediyorum. AK Parti iktidarı 13 yılda sağlık hizmetlerine çok büyük reformlar yaptı, önemli yenilikler getirdi, daha da getirecek “dedi

Gün boyunca Ereğli’deki ziyaret ve programlarını sürdüren Ulupınar’ın ziyaretinde ilginç görüntülerde yaşandı. Gördüğü küçük çocuklara harçlık veren Ulupınar, engelli vatandaşlarla da uzun uzun sohbet etti, sorun ve isteklerini tek tek not aldı.

 
Gösterim : 1484
YORUMLAR
Web sitemiz 04.03.2012 tarihinden itibaren;
Toplam: 21548003, Bugün: 2108 kez ziyaret edilmiştir.