Kayıt Tarihi: 31 Ağustos 2015 Pazartesi 22:32
TENİS DENİZ SPOR KULÜBÜNDEN TÜRKİYE ŞAMPİYONU ÇIKTI
Zonguldak Tenis Deniz Spor Kulübü tesislerinde 22-30 Ağustos tarihleri arasında yapılan Türkiye Senyör Klasman Tenis Şampiyonasında Zonguldak Tenis Deniz Spor Kulübü oyuncusu Murat Hut 40+ erkekler kategorisinde Türkiye Şampiyonu oldu.

Zonguldak Tenis Deniz Spor Kulübü ayrıca 3 kategoride de ikincilik kupaları kazandı. Zonguldak Tenis Deniz Spor Kulübünün oyuncularından Deren Yazıcıoğlu 35+ , Bahattin Sayın 55+ , Selçuk Oruç 65+ kategorilerinde final oynayarak ikincilik kupalarını kazandılar.

Şampiyonaya Türkiye’nin çeşitli illerinden bay ve bayan kategorilerinde toplam 120 tenisçi katıldı.Sonuçlar şöyle belirlendi:: 35+ tek erkekler:1.L.U Yurtoğlu(ist) 2.D.Yazıcıoğlu(Zonguldak Tenis Deniz Spor Kulübü) , 40+ tek erkekler: 1.Murat Hut(Zonguldak Tenis Deniz Spor Kulübü) 2. G.Akcora(ist) , 45+ tek erkekler: S.Tuna(ist) 2. M.Yetkinşekerci(G.antep) , 50+ tek erkekler: 1.L.Turan(ist) 2. H.Agdaş(ist) , 55+ tek erkekler:1.S.Kasapoğlu(Ank) 2.B.Sayın(Zonguldak Tenis Deniz Spor Kulübü) 60+ tek erkekler: Ö.Özcan(ist) 2.G.Kural(İzmir) , 65+ tek erkekler: 1. M.E.Kırancı(Ank) 2.S.Oruç (Zonguldak Tenis Deniz Spor Kulübü) . 40+ tek bayanlar: 1.M.Dinç(ist) 2.S.N. Yormaz(Balıkesir), 45+ tek bayanlar : “.H.Atar(istanbuL-TED) 2. A.D.Turan(ist) , 50+ tek bayanlar: 1.A.Özdil(ist) 2. İ.Yengüner (Adana) , Çiftler kategorilerinde de oynanan maçlar sonucunda 35+ çift erkeklerde O.Karaman(ist)-İ.Yurtoğlu(ist) , 45+ çift erkeklerde M.Tekdal(ist)-C.Dere(İçel) , 55+ çift erkeklerde S.S.Toksoy(ist)- S.Kasapoğlu (Ankara) , 45+ çift bayanlarda Ş.Tezel(ist)-A.Özdil(ist) çiftleri şampiyonluk kazandılar.

Türkiye Şampiyonluğu ve ikinciliği kupaları kazanan sporculara Zonguldak Tenis Deniz Spor Kulübü Başkanı Çetin Özçep , Başkan Yardımcıları Rahmi Üder ve Serdar Aydan , Eski Tenis İl Temsilcilerinden Zafer Kalafat ve Zonguldak Tenis Deniz Spor Kulübünün eski yöneticisi Yılmaz Soylu tarafından verildi.

Zonguldak Tenis Deniz Spor Kulübü Başkanı Çetin Özçep yaptığı kapanış konuşmasında 64 yıllık tarihi kulüplerinde önemli bir organizasyonu daha başarıyla tamamladıklarını,bu şampiyonanın 30 Ağustos Zafer Bayramı ile birlikte yapılmasının kendileri için ayrı bir gurur kaynağı olduğunu,dalgalanan bayrağımız altında sporcuların barış ve hoşgörü içinde yarışmalarının şampiyonaya ayrı bir anlam yüklediğini,katılan sporcular ve gelen misafirler tarafından takdirle karşılanan çalışmaları nedeniyle Zonguldak kentinin en iyi şekilde temsil edildiğini ifade ederek Türkiye Şampiyonluğu kazanan lisanslı sporcuları Murat Hut ve ikincilik kazanan tenisçileri ile gurur duyduklarını söyledi.Başkan Özçep, şampiyonayı başarılı bir şekilde yöneten Baş hakem Hüsnü Kazlı ve yardımcılarına,turnuva direktörleri Rahmi Üder ve Ege Memişdayıoğlu’na ve tüm izleyicilere teşekkür ederek daha nice seneler boyunca bu tarihi kulüplerinde böyle güzel organizasyonların devam edeceğini ,sportif ve kültürel anlamda hizmet etmeyi hiç ara vermeden sürdüreceklerini ifade etti.

 
Gösterim : 2472
YORUMLAR
Web sitemiz 04.03.2012 tarihinden itibaren;
Toplam: 21645428, Bugün: 754 kez ziyaret edilmiştir.