Kayıt Tarihi: 27 Ağustos 2015 Perşembe 23:22
KARAYOLLARI, POTBAŞI-KEPEZ HATTINDA BAŞKAN UYSAL VE MİLLETVEKİLİ ÇATUROĞLU İLE İNCELEMELERDE BULUNDU
Potbaşı-Kepez hattında yeni yapılan karayollunda Karayolları Kastamonu Bölge Müdürlüğü’nden gelen teknik ekip, söz konusu yolda incelemelerini tamamladı. Proje dâhilinde iyileştirme çalışmaları en kısa sürede başlayacak.

Karadeniz Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, AK Parti Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu, AK Parti Ereğli İlçe Başkanı Fatih Çakır, Belediye Başkan Yardımcısı Esra Alpago ve bazı daire müdürleri, Halk Otobüsleri Kooperatifi Başkanı Çetin Çimen ve Yönetim Kurulu Üyeleri, bazı mahalle muhtarlarıyla ile birlikte Karayolları Kastamonu Bölge Müdürleri Kontrolleri ve teknik ekibiyle birlikte Gülüç ve Kepez hattında yapılan karayollarında incelemelerde bulundu.

Yapılan incelemelerde halk otobüslerinin durak yerlerinin belirlenmesi, Kışla Sanayi Kavşağı, Kepez’deki yan yollar ve Yeşiltepe’deki bazı imar yollarının açılması, imar planlarına bakılarak proje uygunluğu gibi teknik konular masaya yatırıldı.

Belediye Başkanı Uysal, Karayolları kontrolleriyle yapılan inceleme sonrası kısa bir süre içinde proje dâhilinde cep, açılacak olan kaldırımlar, yan yollar, durak yerleri ve yol boyunca açılacak cepler gibi konularda teknik incelemenin tamamlandığı belirtti.

Milletvekili Çaturoğlu’da karayolları kontrollerinin en sıra sürede yoldaki iyileştirme çalışmalarına başlayacağını ifade ederken, söz konusu çalışmanın bölge halkının ve esnafının beklentisi doğrultusunda yapılacağını söyledi.

 
Gösterim : 8060
YORUMLAR
Web sitemiz 04.03.2012 tarihinden itibaren;
Toplam: 21547505, Bugün: 1610 kez ziyaret edilmiştir.