Kayıt Tarihi: 15 Temmuz 2015 Çarşamba 17:07
BELEDİYE BAŞKANI HÜSEYİN UYSAL’IN, RAMAZAN BAYRAMI MESAJI
Karadeniz Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, Ramazan Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayınladı.

Başkan Uysal mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Yardımlaşma duygularının ön plana çıktığı, oruç tuttuktan sonra iftarı heyecanla bekleyen, dua ve bereket dolu bir Ramazan ayı yaşadık. Zaman zaman sizlerle birlikte Yaşlılar Gençler Evi’nde iftar açmanın sevincine ortak olduk.

Çok şükür ki, bir Ramazan Bayramı’na daha ulaştık. Şimdi bu bayram sevincimizi, ailemizle, dostlarımızla, komşularımızla ve akrabalarımızla paylaşacağız.

Bayramlar, dünya telaşının bir kenara bırakıldığı, şefkat, hürmet, ikram ve sohbet günleridir. Bu yüzdendir ki, gönüllerimiz huzur, sevinç ve mutlulukla dolar. Bayramda büyüklerimizin ellerini öpüp, çocukları sevindireceğiz.

Dargınlıkları, küskünlükleri unutup barışacağız, barıştıracağız. Ramazan boyunca ülkemizde ve kentimizde yaşanan huzur iklimine karşın, İslâm Dünyası’nda kan ve gözyaşı dinmedi.

Doğu Türkistan’da, Suriye’de, Irak’ta, Filistin’de çoluk çocuk demeden vurulan ve bombalar altında yaşamaya çalışan kardeşlerimize el uzatmak her Müslüman’ın vazifesidir. Kerkük’te, Musul’da, Kırım’da akan gözyaşları ve kan bu bayramda da içimize akıyor.

Bu yüzden dolu dolu bir bayram sevinci de yaşayamıyoruz. Bu duygularla Karadeniz Ereğlili hemşerilerimizin, bölge halkımızın ve tüm İslam âleminin bayramını kutlar huzur dolu mutlu günler dilerim.”

 
Gösterim : 1462
YORUMLAR
Web sitemiz 04.03.2012 tarihinden itibaren;
Toplam: 21643451, Bugün: 3436 kez ziyaret edilmiştir.