Kayıt Tarihi: 9 Temmuz 2015 Perşembe 03:24
AK PARTİSİZ HÜKÜMET KURULMASI İMKANSIZ
AK Parti Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu, AK Parti’nin ülkenin omurgası, çimentosu ve temel yapı taşı olduğu belirterek, “Son genel seçimler seçmen iradesiyle bunu bir kez daha ortaya koymuştur. Gidişata baktığımızda AK Parti ’siz Türkiye’de bir hükümet kurulması neredeyse imkansızdır” dedi. 7 Haziran seçimleri sonrasında başlattığı teşekkür turlarına dün Çaycuma İlçesi ve köylerinde devam eden Çaturoğlu bir güne 14 program ve ziyaret sığdırdı.

İLK DURAĞI PARTİ TEŞKİLATI OLDU

Çaturoğlu’nun Çaycuma’daki ilk durağı AK Parti İlçe Başkanlığı oldu. Çaturoğlu buradan sırasıyla Çaycuma Kaymakamı Serkan Keçeli’yi, Çaycuma Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Rıfat Sarsık’ı, İlçe Emniyet Müdürü Seyfi Ömer Paça’yı, Çaycuma Devlet Hastanesi Başhekim Uz. Dr. Gökhan Kertiş’i, Ziraat Odası Başkanı Rıza Çapkın ile bir çok dernek ve odayı ziyaret ettikten sonra, Çaycuma Muhtarlar Derneği Başkanlığının düzenlediği iftar yemeğine katıldı, ardından Çaycuma’ya bağlı Hacıoasmanlar, Yeşilyurt, Madenciler ve Camili Köyü ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi.

Gittiği her programda halkın yoğun ilgisi ile karşılaşan Çaturoğlu, gündeme ilişkin çarpıcı açıklamalarda da bulundu.

YOĞUN KALABALIK KARŞILADI

Çaycuma İlçe teşkilatını ziyaret ederek partililerle bir araya gelen Çaturoğlu’nu AK Parti İlçe Başkanlığı önünde, Nebioğlu Belediye Başkanı Ertan Eydoğan, Filyos Belediye Başkanı Ömer Ünal, Çaycuma eski Belediye Başkanı Mithat Gülşen, Saltukova eski Belediye Başkanı Adil Düzlü, İlçe Başkanı Ahmet Çolakoğlu, İl Yönetim kurulu üyeleri ve kalabalık bir partili grubu karşıladı.

Toplantının açılış konuşmasını AK Parti Çaycuma İlçe Başkanı Ahmet Çolakoğlu yaptı.

ÇOLAKOĞLU, “ÇALIŞMALARIMIZI SÜRDÜRECEĞİZ”

7 Haziran’da Türkiye’de birinci partinin AK Parti çıktığını ifade eden Çolakoğlu özetle şöyle dedi:

“AK Parti kurulduğu günden bu yana bu şekilde bir geleneği devam ettirerek Zonguldak Milletvekilimiz Hüseyin Özbakır ve Faruk Çaturoğlu ile birlikte gezilerimize devam edeceğiz. Seçim sonrasında Sayın vekilimiz Çaturoğlu ziyaretlerini sürdürüyor. Yakın zamanda geçirdiğimiz genel seçimlerde aralıksız çalışmalarımızı sürdürdük. Bu ziyaretlerimiz doğrultunda belde ve köylerde vatandaşlarımızın istek ve şikâyetlerine kulak verip gereğinin yapılması konusunda çalışmalarımızı sürdüreceğiz.”

Çaturoğlu’da kendisine gösterilen ilgiye teşekkür ederek, partilere verdikleri destekten ötürü teşekkür etti.

KAYMAKAM KEÇELİ İLE GÖRÜŞTÜ

Parti teşkilatından kalabalık bir grup ile birlikte Hükümet Konağına geçen Çaturoğlu burada Kaymakam Serkan Keçeli ile görüştü.

Kaymakam Keçeli, İktidarı ile muhalefeti ile Bölge Milletvekillerinin Çaycuma ve Vadiye gerekli ilgiliyi göstereceklerine inandıklarını belirterek, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Çaturoğlu ise yaptığı konuşmada, Zonguldak’ta yüklerinin çok ağır olduğunu kaydederek, milletvekili sayısının ikiye düşmesi nedeniyle yüklerinin daha da arttığına işaret etti.

Sadece bir bölgenin değil Zonguldak’ın vekili olacağının altını çizen Çaturoğlu ve ilçede devam eden ve yapılaması planlanan proje ve çalışmalar için Kaymakam Keçeli’de dosya talep etti.

SARSIK ZİYARETTE MANDA YOĞURDU HEDİYE ETTİ.

Çaycuma Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Rıfat Sarsık’ı da ziyaret programına dahil eden Çaturoğlu burada ise Sarsık’ın “Filyos Limanı bir an önce yapılsın. Ondan sonra gerisi gelecektir” sözleri sonrasında şöyle dedi:

Zonguldak’ta hangi oda ve kurumun bir dosyası ve projesi varsa Ankara’da takip etmek boynumuzun borcu olsun. Mecliste birde komisyona girersem elimden gelenin fazlasını yapmak isterim. Ben Çaycuma’nın Filyos Limanı ve ÇATEŞ konusunda taleplerini biliyorum. Zonguldak’ında tüm sorunlarını biliyorum, bu sorunların üzerine gideceğiz” ifadelerini kullandı.

Konuşmalar sonrasında TSO Başkanı Sarsık, Çaturoğlu’na Çaycuma yöresine ait Manda yoğurdu hediye etti.

BAKANLIK İLE GÖRÜŞÜLECEK

Gün boyu Çaycuma ziyaretlerinde hız kesmeyen Çaturoğlu, Çaycuma İlçe Emniyet Müdürü Seyfi Ömer Paça ile de makamında görüşerek, karşılıklı görüş alış-verişinde bulundu.

Emniyet Müdürü Paça’nın Emniyet binası ile ilgili Sağlık Bakanlığı ile yazışmaların devam ettiğini hatırlatması üzerine Çaturoğlu, Eski Sağlık ocağının tahsisi konusunda sağlık bakanlığı ile görüşeceğini yineledi.

HASTANENİN EK BİNASI İLE İLGİLİ TALEP İLETİLDİ

Çaycuma Devlet Hastanesi Başhekimi Uz. Dr. Gökhan Kertiş’i de makamında ziyaret eden Çaturoğlu burada da ek bina ve diğer sorunlarla ilgili talepleri aldı.

İFTAR YEMEĞİNE KATILDI

Çaturoğlu Çaycuma’daki son kurum ziyaretini Ziraat Odası Başkanı Rıza Çapkın’a yaptıktan sonra ardından partililer ile birlikte Muhtarlar Derneği tarafından Çaycuma Öğretmenevinde düzenlenen iftar yemeğine katıldı.

AK PARTİ’SİZ HÜKÜMET KURULMASI İMKANSIZ

İftar sonrasında beraberindeki partililer ile birlikte Hacıoasmanlar, Yeşilyurt, Madenciler ve Camili Köyü’ne geçen Çaturoğlu burada sevgi seli ile karşılaştı.

Teravi namazını da Camili Köyde bulunan ahşap tarihi Cami’de kılan Çaturoğlu köylerde bir araya geldiği vatandaşlara hitaben yaptığı konuşmada ise şunları söyledi:

“Ziyaretlerimiz doğrultunda belde ve köylerde vatandaşlarımızın istek ve şikayetlerine kulak verip, gereğinin yapılması konusunda çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Malumunuz seçimlerden birinci parti olarak çıktık. Gönlümüz arzu ederdi ki tek başına iktidar olalım. Nitekim, seçmen iradesi sandıkta tecelli eder. AK Parti’nin ülkenin omurgası, çimentosu ve temel yapı taşı olduğu bir kez daha ortaya çıktı. Son genel seçimler seçmen iradesiyle bunu bir kez daha ortaya koymuştur. Gidişata baktığımızda AK Parti ’siz Türkiye’de bir hükümet kurulması neredeyse imkansızdır. Sizlerde partimize her zaman destek çıkıyorsunuz, bundan sonrada çıkmaya devam edin”

 
Gösterim : 1518
YORUMLAR
Web sitemiz 04.03.2012 tarihinden itibaren;
Toplam: 21640842, Bugün: 827 kez ziyaret edilmiştir.