Kayıt Tarihi: 6 Temmuz 2015 Pazartesi 15:06
ÇATUROĞLU VEKİL OLARAK İLK MÜJDESİNİ İFTARDA VERDİ
AK Parti Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu, AK Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanlığının Büyük Anadolu Otel’de düzenlediği iftar yemeğine müjde ile geldi. Çaturoğlu iftarda yaptığı konuşmasında Kdz. Ereğli Eski Devlet Hastanesinin 40 dönümlük arazisinin Üniversite kampüsü yapılması için Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun talimatıyla Maliye Bakanlığı tarafından Üniversiteye devir edildiğine dair onaylanan dosyayı hava kaldırarak, iftara katılan 900 kişiye ve Ereğli halkına müjde verdi.

ÖĞRENCİ SAYISI 10 BİNLERE ULAŞCAK

Çaturoğlu kamuoyunun heyecanla beklediği gelişime ile ilgili şu görüşlere yer verdi:

“Başbakanımız Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu’nun seçim öncesinde Bartın’a geldiği tarihte oluşturduğumuz dosyayı AK Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanı M. Fatih Çakır ile vermiştik. Bu dosyayı takip ettik. İnşallah beklediğimizi aldık. Sağlık Bakanlığının muvafakati Maliye Bakanlığının olurları ile geçen Cuma günü Ereğli eski Devlet Hastanesinin yaklaşık 40 dönüm yeri ve 6 adet bina fakülte yapılmak üzere Bülent Ecevit Üniversitesine devri uygun görüldü. Kamuoyunun heyecan ile beklediği bir haberdi. Rektörümüz en kısa sürede devir almak suretiyle Ereğli’ye söz verdiği 3 bin 500 öğrenci sayısını inşallah 10 binlere çıkartacağız. Bu konuda desteklerini esirgemeyen Başbakanımız Ahmet Davutoğlu’na, Maliye Bakanımız Mehmet Şimşek’e, AK Parti Zonguldak Milletvekili Hüseyin Özbakır’a, Eski Milletvekilimiz Ercan Candan’a, Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal’a, AK Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanımız Fatih Çakır’a Ereğli’ye, Zonguldak’a, ülkemize ve eğitime hayırlı olsun”

UYSAL “MİLLETVEKİLİMİZ İLE AHENK İÇİNDE ÇALIŞACAĞIZ”

Karadeniz Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal’da emeği geçen herkese teşekkür ederek şöyle dedi:

“Eski yerinin üniversite olması ile ne kazandık? Bir İnsanda olması gereken özgüvenimizi kazandık, moral motivasyonumuzu kazandık, geleceğe ait hayaller kurmaya başladık, geleceğe daha güvenli bakmaya başladık. Bundan sonrasını Ereğli Belediyesi’ne kalsın. Milletvekillerimiz ile uyum ahenk içerisinde çalışacağız. Halka hizmet yolunda ne gerekiyorsa artık önümüzde ne ilçe ne hiçbir şey duramaz ben buradan da bunun müjdesini veriyorum. Artık bizi kimse tutamaz, teşekkürler, emeği geçen herkese teşekkürler”

Fakülte müjdesinin damgasını vurduğu iftar yemeğinde süreci başından bu yana takip eden ve devri noktasında önemli katkıları bulunan AK Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanı M. Fatih Çakır’da kısa bir selamlama konuşması yaptı.

Gerçekleştirilen iftar yemeğine 900’ü aşkın partili ve vatandaşlar katıldı

 
Gösterim : 1603
YORUMLAR
Web sitemiz 04.03.2012 tarihinden itibaren;
Toplam: 21650215, Bugün: 5541 kez ziyaret edilmiştir.