Kayıt Tarihi: 26 Haziran 2015 Cuma 19:56
İLK DURAKLARI EREĞLİ'DEKİ PARTİ BİNASI OLDU
7 Haziran seçimlerinde AK Parti’den Zonguldak Milletvekili seçilen ve geçen Salı günü Meclis kürsüsünde yemin eden AK Parti Zonguldak Milletvekilleri Özbakır ve Çaturoğlu’nun Ankara dönüşü ilk durağı AK Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanlığı oldu.

AK Parti Zonguldak Milletvekilleri Hüseyin Özbakır ve Faruk Çaturoğlu Türkiye Büyük Millet Meclis’inde (TBMM) düzenlenen yemin töreninin ardından ilk ziyareti AK Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanlığına gerçekleştirdi.

7 Haziran seçimlerinde AK Parti’den Zonguldak Milletvekili seçilen ve geçen Salı günü Meclis kürsüsünde yemin eden AK Parti Zonguldak Milletvekilleri Özbakır ve Çaturoğlu’nun Ankara dönüşü ilk durağı AK Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanlığı oldu. Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal’ın de eşlik ettiği Özbakır ve Çaturoğlu'nu hizmet binası önüne karşılayan Çakır ve partililer daha sonra birlikte ilçe başkanlığına geçti.

ÇATUROĞLU SÖZ ALDI

Burada genel ve yerel konularda çeşitli değerlendirmelerde bulunan Özbakır ve Çaturoğlu partililer ile de bir süre sohbet etti.

Milletvekili Çaturoğlu, ziyarette yaptığı konuşmasında, seçimin hemen ardından teşekkür ziyaretlerine başladıklarını belirterek şunları söyledi:

“Seçim biter bitmez teşekkür gezilerimize başladık. İlçelerimize, beldelerimize, köylerimize ve mahallelerimize ziyaretlerimize devam ediyoruz. Bu konuda vatandaşlarımızdan da takdir alıyoruz. Yasama, Ülkemizin ve bölgemizin kalkınması için harcadığımız zamandan geri kalan ne kadar süre olursa onu da kendi seçim bölgemiz olan Zonguldak’ın tüm İlçelerinde geçirmeye çalışacağız. Her zaman milletimizle iç içe olacağız, hasbihal edeceğiz.

Dün, Karadeniz Bölgesi Milletvekilleri olarak Sayın Başbakanımızla bir araya geldik. Hem seçim sürecini hem de muhtemel hükümet görüşmeleriyle ilgili siyasi duruşumuzu ve Meclis Başkanlığı konusundaki görüşlerimizi beyan ettik. Ben de bu toplantıda söz aldım. Zonguldak’ımızın ve bölgemizin kendine has sorunlarını değerli Başbakanımıza iletme fırsatımız oldu. Gerekli notlar alındı, bizler de inşallah takipçisi olacağız.

Öte yandan, seçimden önce yapmaya başladığımız bir takım çalışmalar var, onlarla ilgili de seçimden önce olduğu gibi şimdi de çalışıyoruz. Netice aldıkça kamuoyuyla paylaşacağız. Ben, hem bölge hem de Zonguldak adına bu dönem her şeye rağmen güzel şeyler olacağının umudunu taşıyorum. Değerli Milletvekilimiz Hüseyin Bey (Özbakır), Teşkilatlarımız ve Belediye Başkanlarımızla birlikte inşallah bölgemizin ve Zonguldak’ımızın hak ettiği yatırımları alması noktasında gereken çalışmaları hep beraber yapacağız. Her zaman söylüyoruz, birlik ve beraberliğin üstesinden gelemeyeceği hiçbir şey olmaz.”

ÖNCELİKLERİMİZ VAR

Milletvekili Hüseyin Özbakır da konuşmasında şunları kaydetti:

“Sayın Başbakanımızla özel görüşerek Zonguldak’ın durumunu anlatacağız. Ereğli’nin, Erdemir’den dolayı gelir seviyesini yüksek gösteren parayı başka yere aktarmayı sağlamaya çalışacağız. Bunu sağlayınca teşvik almamız kolay olacak. Teşviki aldık, kalkınmada öncelikli İllerde 3’ten 4’e indiğimizde sanayi bölgesi kurarsak burası da otomatik olarak bir alt bölge oluyor yani sanayi bölgemiz 5 oluyor. Bu bence harika bir olay. İşadamları kendiliğinden gelecek. Bu, Zonguldak’ın kurtuluş projesidir. Ben, baştan beri bunu savunuyordum, bunun için ortaya çıktım. Şu da bir gerçek ki Ereğli, Zonguldak’ın yanında bir cennet.”

Gerçekleşen ziyarette AK Partili bazı Belediye ve İl Genel Meclis Üyeleri ile AK Parti Yönetim Kurulu Üyeleri de hazır bulundu.

 
Gösterim : 1726
YORUMLAR
Web sitemiz 04.03.2012 tarihinden itibaren;
Toplam: 21644449, Bugün: 4434 kez ziyaret edilmiştir.