Kayıt Tarihi: 19 Haziran 2015 Cuma 22:55
ÇATUROĞLU''NDAN KOZLU VE ÇAYIRLI PROGRAMI
AK Parti Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu, Ereğli İlçesine bağlı Çayırlı ile Kozlu İlçesinde ziyaretlerde bulundu.

Seçim öncesi olduğu gibi 7 Haziran seçimleri sonrasında da halka bir araya gelen AK Parti Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu vatandaşlara, seçildikten sonrada bir araya gelme sözü verdiklerini hatırlatarak, “İyi gününüzde, kötü gününüzde her zaman sizinle birlikte olacağım. Sizlerden hiç kopmayacağım. Sık sık biraya geleceğiz” ifadelerini kullandı.

ÇAYILRI PAZARINI GEZDİ.

Güne Kdz. Ereğli İlçesine bağlı Çayırlı Köyünden başlayan Çaturoğlu burada cadde üzerinde bulunan esnafları tek tek ziyaret etti, pazarcı esnafı ile buluştu.

Yaklaşık bir saat Çayırlı ’da kalan Çaturoğlu Pazar alış verişini yapan vatandaşlarla da bir araya geldi, sorun ve isteklerini dinledi.

Çaturoğlu’na Çayırlı’da AK Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanı M. Fatih Çakır, AK Parti İl Genel Meclis Üyeleri Ali Tarakçı, Kazım Beceren ile Ak Parti Kdz. Ereğli Yönetim Kurulu Üyeleri eşlik etti.

KOZLU PROGRAMINI GERÇEKLEŞTİRDİ.

Beraberinde Çayırlı’dan AK Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanı M. Fatih Çakır ile birlikte Kozlu’ya hareket eden Çaturoğlu burada Kozlu teşkilatında partililer ile biraya geldi.

Kozlu İlçe Başkanlığında AK Parti Zonguldak İl Başkanı Zeki Tosun, Ak Parti Kozlu İlçe Başkanı Ahmet Özdemir tarafından karşılanan Çaturoğlu parti teşkilatının ardından Kozlu Belediye Başkanlığına geçerek burada Belediye Başkanı Ertan Şahin’i makamında ziyaret etti.

ŞAHİN’İ ZİYARET ETTİ.

Kozlu Belediye binası girişinde kalabalık bir heyet tarafından karşılanan Çaturoğlu burada bulunan belediye personeli ile tek tek tokalaştı ardından Kozlu Belediye Başkanı Şahin, İl Başkanı Tosun ve diğer partililer ile birlikte Kozlu esnafını tek tek gezdi, Kozlu Aziziye Camiinde İkindi namazını kıldıktan sonra camiden çıkan cemaat ile tokalaştı.

KOZLU AK PARTİ’NİN BİRİNCİ ÇIKTIĞI İLÇELERDEN

Çaturoğlu ziyaretlerde yaptığı konuşmasında Zonguldak’ta taşıdıkları sorumlulukları çok iyi bildiklerini belirterek, şunları söyledi:

“Kozlu bizim bu seçimlerde birinci olduğumuz ilçelerden biri. Onun için sizlere teşekkür etmek için buradayım. Bizler seçim ziyaretlerinde imkanlar dahilinde sık sık ziyaretler yapacağımıza söz vermiştik. Bizde seçilmemizle birlikte bugün sizlere teşekkür amaçlı ziyaret edip, bir araya gelmiş bulunmaktayız. Buradan bulunmaktan ötürü olukça mutluyum. Bundan sonrada her fırsatta sizlerle bir araya gelip, istişare ederek yolumuza devam edeceğiz. Bizler verdiğimiz birinci sözümüzü tutmaya başladık. Geleceğiz dedik ve geldik. İlklere hazır olun, bundan sonra sorunları birlikte çözeceğiz. Sizler asıl, biz vekiliz. Sizlerin verdiği oyları cebimize koyup da, gidip bir daha gelmemek yok. Her zaman vakit el verdiği sürece bu şekilde aranızda olup, acı ve tatlı günlerinizde yine geleceğiz. Zonguldak’ın sıkıntılarını çözeceğiz. Tek başımıza iktidar olamasak bile, bizi 10. seçimde de tekrar açık ara yine birinci olduk. Bize oy verenin de, vermeyeninde her kesimin milletvekiliyim. Bundan hiç kimsenin kuşkusu olmasın.”

 
Gösterim : 1712
YORUMLAR
Web sitemiz 04.03.2012 tarihinden itibaren;
Toplam: 21642319, Bugün: 2304 kez ziyaret edilmiştir.