Kayıt Tarihi: 16 Haziran 2015 Salı 20:57
FEDERASYON BAŞKANI: EREĞLİ, OTURARAK VOLEYBOLUN BAŞKENTİ OLACAK
Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu tarafından düzenlenen ve Karadeniz Ereğli Belediyesi’nin ev sahipliğinde yapılan Oturarak Voleybol Türkiye Şampiyonası kapsamında Federasyon Yönetim Kurulu toplantısı, Büyük Ereğli Anadolu Otelde gerçekleştirildi.

Toplantıda konuşan Federasyon Başkanı Ahmet Ümit Uztürk Karadeniz Ereğli’nin engellilere yönelik sporsal faaliyetlerini takip ettiklerini belirterek, Karadeniz Ereğli’nin Oturarak Voleybol turnuvalarının başkenti haline gelmeye aday bir şehir olduğunu söyledi.

Federasyon Başkanı Uztürk gerçekleştirilen organizasyona ev sahipliği yapması ve kendilerini ağırlamasından dolayı Belediye Başkanı Hüseyin Uysal’a, Başkan Yardımcısı Nazım Erdoğan’a ve belediye yetkililerine teşekkür ettiği konuşmasında şunları söyledi:

“Ereğli bizim çok yakınımızda olmasa da takip ettiğimiz ilçelerimizden birisiydi. Çünkü burada, geçmişte spor adına güzel organizasyonların yaşandığını biliyoruz. Oturarak Voleybol konusunda da bir çalışma başlatıldığını ve bu konuyla ilgili yapılacak her türlü organizasyona hem başkanımızın, hem de Başkan Yardımcısı Erdoğan’ın talip olduklarını bizzat biliyorum.

Biz de seve seve, gururla, onurla Ereğli Belediyemizin katkılarıyla, hem Türkiye Şampiyonasını, hem de yönetim kurulu toplantımızı yapmaktan keyif alacağımızı, söyledik, sözümüzde de durduk.

Burada 8 takımımızın iştirak ettiği bir Türkiye Şampiyonası yaşıyoruz. Bu turnuva sistemini bundan sonra lig statüsüne kavuşturmak hedefindeyiz. Sohbetimizde başkanıma da söylediğim gibi, bence Oturarak Voleybol’un Başkenti inşallah Karadeniz Ereğli olacaktır.”

Başkan Uysal’da Ereğli olarak ilkleri yaptıklarını vurgulayarak, engelli olimpiyatlarına ev sahipliği yapmayı hedeflediklerini ve bu hedef için çalışacaklarını belirtti.

Uysal buradaki konuşmasında, “Tüm takımlarımıza başarılar diliyorum. İnşallah buradan çok güzel hatıralarla dönerler Biz, belediye olarak tüm engelli kardeşlerimizin her zaman yanındayız. İnşallah, ileriki yıllarda çok daha güzel organizasyonlara adım atar, ilçemizde yapmaya çalışırız. Zaten belediye olarak da hedefimiz Karadeniz Ereğli’de Engelli Olimpiyatları’nın yapılmasıdır. Bunu sağlayana kadar çalışmalarımız devam edecek” ifadelerini kullandı.

Başkan Uysal, kahvaltı yaptığı federasyon yöneticilerine ve misafirlerine Ereğli’yi temsil eden çeşitli hediyeler verdi. Federasyon Başkanı Uztürk yönetim toplantısında Başkan Uysal’a federasyon rozeti takarak Başkan Uysal’ı gönüllü federasyon üyesi ilan etti.

Kahvaltıda federasyon yetkilileri yanında Belediye Başkan Yardımcısı Nazım Erdoğan, Ereğli Belediye Spor İkinci Başkanı Ayhan Atay, Sosyal İşler Müdürü Namık Şahin’de hazır bulundu.

 
Gösterim : 2159
YORUMLAR
Web sitemiz 04.03.2012 tarihinden itibaren;
Toplam: 21553230, Bugün: 3173 kez ziyaret edilmiştir.