Kayıt Tarihi: 3 Haziran 2015 Çarşamba 14:27
MHP'nin Ereğli Belediyesi Ziyareti Gergin Geçti!
MHP Zonguldak Milletvekili Adayı Zeki Çakan partililerle birlikte Kdz. Ereğli Belediyesini ziyaret etti. Çakan ziyaret sırasında siyasi konuşma yapınca Uysal'da partisini savunup karşı atağa geçti. Uzun süren sözlü atışmanın sonunda Uysal'ın MHP'lilere söylediği sözler şok etkisi yarattı. Uysal MHP Ereğli İlçe Başkanı Talat Şeker'e dönerek 'Sağa sola dağılmadan yürüyen merdivenlerden inin' dedi.

MHP Zonguldak Milletvekili Adayı Zeki Çakan partililerle birlikte Kdz. Ereğli Belediyesini ziyaret etti. Çakan ziyaret sırasında siyasi konuşma yapınca Uysal'da partisini savunup karşı atağa geçti. Uzun süre sözlü atışmanın sonunda Uysal'ın MHP'lilere söylediği sözler şok etkisi yarattı. Uysal MHP Ereğli İlçe Başkanı Talat Şeker'e dönerek 'Sağa sola dağılmadan yürüyen merdivenlerden inin' dedi.

Çakan'ın MHP Kdz. Ereğli ilçe başkanı Talat Şeker ve parti mensupları ziyareti önce sıcak başladı. Çakan, Belediye Başkan Yardımcısı İbrahim Cöbek tarafından belediye girişinde karşılandı. Çakan ile Uysal belediyecilik üzerine sohbet ederken Çakan isim vermeden AK Parti'yi eleştirmeye başladı. Bunun üzerine Uysal'da Çakan'a yanıt vererek partisini savundu ve yerel iktidar ile genel iktidarın aynı partiden olması durumunda hizmetlerin daha hızlı geldiğini söyledi. Uysal'ın bu sözleri karşısında Çakan, AK Parti'ye yönelik eleştiri dozunu dahada fazla artırdı. Karşılıklı sözlü atışma bir süre daha devam ederken Başkan Uysal'ın makamında soğuk rüzgarlar esmeye başladı. Çakan'ın belediyedeki daireleri gezmek istediğini söylemesi üzerine Uysal 'Beni ziyaret etmekle bütün belediye personelini ziyaret etmiş sayılırsınız. Sağa sola dağılmadan yürüyen merdivenlerden inin' şeklinde konuştu. Bir süre sessiz kalan heyet daha sonra gülmeye başladı. Çakan 'Başkan sağa sola dağılmayın diyor ama ben sağa sola dağılabilirim' diyerek makamdan dışarı çıktı.

Uysal'ın sözlerine kızan Çakan, belediyedeki tüm birimleri tek tek gezerek çalışanlarla selamlaştı. Belediyede bazı çalışanların Çakan 'Bu sefer bir avantaj yakaladınız, bu avantajı nasıl değerlendirirsiniz. sorusuna "bakacaz'" demesi dikkatlerden kaçmazken, bazı çalışanlar ise Çakan'ın elini sıkmadı.

Kaynak: www.kdzereglihaber.com

HABERİN İÇİNDEN

MHP Zonguldak bölgesinde adaylarını açıkladığı günden itibaren sürekli yükseliş gösteren istikrarlı bir çizgide ilerken son dönemlerde özellikle Ereğli'de tabir-i caiz ise kimin ya da kimlerin gazı ile hareket ettiği merak konusu oluyor.

MHP'nin seçim startı verdiği andan itibaren bir vekil çıkartmasına garanti ile bakılırken son zamanlarda özellikle AK Partiye küskün bir grup tarafından aşırı bir markaja alındığı ifade ediliyor. Bu grubun bir zamanlar UYSAL'ın seçim çalışmalarında da aynı grup hareketi sergilediği de gözlerden kaçmıyor.

Zeki ÇAKAN'ın da özellikle Ereğli'de çok büyük bir kitleye sahipmiş havası estiren bu gruba teslim olduğu gözlenirken, seçim sonrası olası Milletvekili seçildiğinde kendisini nezaketen de olsa kabul eden Ereğli'yi yöneten belediye Başkanı ile daha başından ters düşmesi ve köprüleri atmasına ise bir anlam verilemiyor!

 
Gösterim : 1735
YORUMLAR
Web sitemiz 04.03.2012 tarihinden itibaren;
Toplam: 21664156, Bugün: 1073 kez ziyaret edilmiştir.