Kayıt Tarihi: 2 Haziran 2015 Salı 18:19
AK Parti Mahalleleri Geziyor
7 Haziran seçimlerine 5 gün kala AK Parti Ereğli İlçe Teşkilatı seçim çalışmalarını Mahallelerde coşkulu yürüyüş yaparak sürdürdü. ‘İstikrarın sürmesi ve Yeni Türkiye’ için gerçekleşen yürüyüşte, Mahalle sakinlerinden AK Parti kadrolarına tam destek verileceği mesajı verildi.

AK Parti Zonguldak Milletvekili adayı Faruk Çaturoğlu, Ereğli İlçe Başkanı Fatih Çakır, Yönetim Kurulu Üyeleri, Kadın Kolları ve Gençlik Kolları üyeleri ile birlikte Ereğli’nin mahallelerinde görkemli yürüyüş yaptılar.

Dün, Bağlık, Uzun Mehmet, Murtaza Mahallesi ve sokaklarında halkı selamlayarak yürüyüş gerçekleştiren AK Parti Zonguldak Milletvekili Adayı Faruk Çaturoğlu ve AK Parti heyetine halkın büyük teveccüh gösterdiği ve destek verdiği gözlendi. Halkı selamlayan ve aynı zamanda dün akşam idrak ettiğimiz Berat Kandilini kutlayan Çaturoğlu, daha güçlü Türkiye için İstikrarın sürmesi ve hizmetlerin devam etmesi adına mahalle sakinlerinden bir kez daha destek istedi.

Mahalleleri sokak sokak gezen AK Parti Zonguldak Milletvekili adayı Çaturoğlu ve beraberindeki AK Partililer, mahalle esnafları ve sakinleri ile gerçekleştirdikleri sıcak diyaloglar dikkat çekti.

AK Parti kadrolarını sokaklarında gören vatandaşlar pencerelerden, evleri önünde, Çaturoğlu ve Çakır’a “Gönlünüz rahat etsin, bizler yanınızdayız” sözleri ile desteklediklerini ifade edip, hatıra fotoğrafı çektirerek uğurladılar.

 
Gösterim : 14137
YORUMLAR
Web sitemiz 04.03.2012 tarihinden itibaren;
Toplam: 21647659, Bugün: 2985 kez ziyaret edilmiştir.