Kayıt Tarihi: 28 Mayıs 2015 Perşembe 02:38
KDZ.EREĞLİ TSO İLE ERDEMİR KUCAKLAŞIYOR
Kdz.Ereğli TSO Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar TETİKER , Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Sertan Yalçın ve Selçuk İnceoğlu, Yönetim Kurulu Üyeleri Abdulkadir Çınar, Hasan Yavuz ve Mehmet Çivici bugün saat 12:15’te ERDEMİR Genel Müdürü Sn. Sedat ORHAN, İnsan Kaynakları Genel Müdür Yrd. Kaan Böke, Mali İşler Genel Müdür Yrd. Sami Nezih Tunalıtosunoğlu, Erdemir Stratejik Planlama Müdürü ve aynı zamanda Tso Meclis Üyesi ALTUNTAŞ’ı Kdz TSO’da misafir ettiler.

Yapılan nezaket ziyaretinde İlçenin ve Oda Üyelerinin ekonomik ve sosyal mevcut durumları yaklaşık 1 saat süreyle istişare edildi.

Erdemir Genel Müdürü Sayın; Sedat ORHAN: “Kdz. Ereğli TSO’ nun bir üyesi olarak her zaman birlik ve beraberlik içinde olduklarını, bundan sonra da yapılacak bütün çalışmalarda ve projelerde Kdz Ereğli TSO ile istişare halinde olacaklarını; gerçekleştirilen bu nezaket ziyaretinde kendilerine gösterilen sıcak ilgi ve misafirperverlikten dolayı Başkan Sn Yaşar Tetiker ve Yönetim Kurulu Üyelerine teşekkür ettiklerini ifade ettiler.

Sn Yaşar Tetiker’ de” Erdemir Genel Müdürü Sn Sedat Orhan ve ekibinin gerçekleştirdikleri nezaket ziyaretinden dolayı memnuniyetini dile getirdikten sonra; Erdemir’in Odamızın en değerli üyelerinden olduğunu,istişarenin her zaman faydalı olacağını ve çalışmalarımıza katkıda bulunacağını ; yapılacak her şeyin,her projenin Ereğli ve ekonomisinin menfaati için olacağına değindikten sonra,Ereğli ekonomisinin tekrar eski günlerine kavuşturulmasının Türkiye ekonomisi açısından da önemli olduğunu,bunun için Erdemir’in ve TSO’nun bir araya gelerek ortak bir masada çok acil olarak çözüm önerileri araması ve mevcut sorunların çözüme ulaşması gerektiğini belirtti.

 
Gösterim : 2124
YORUMLAR
Web sitemiz 04.03.2012 tarihinden itibaren;
Toplam: 21552638, Bugün: 2581 kez ziyaret edilmiştir.