Kayıt Tarihi: 18 Mayıs 2015 Pazartesi 23:36
Milli İttifak'ın Temposu Gün Geçtikçe Artıyor
Milli İttifak 1. ve 2. sıra adayları Yusuf ÇETİN ve Ahmet ÇOLAK Pazar gününü dolu dolu geçirdi. Adayların hızına yetişmek mümkün olmadı. Pazar sabahı Çaycuma, Karapınar ile başlayan geziler sırasıyla Saltukova, Filyos, Muslu, Çatalağzı, Kilimli, Kozlu sahil le devam ettikten sonra adaylar Ereğli bölgesine geldiler.

Sücüllü, Bayat, Ballıca, Terzi, Soğanlı Suyu Piknik alanında esnaf ve vatandaşlarla birebir görüşen adaylar finali Bayat'ta yaptıkları mitingle tamamladılar. Programda olan Elmacı mitingi ise köyde olan cenaze sebebiyle iptal edildi.

Çetin yaptığı konuşmasında BBP ile 1991 ve 1996 da da ittifak yaptıklarını beraber bu halka hizmet ettiklerini, emekliye, işçiye, memurta, çiftçiye, esnafa ençok paranın kendilerinin verdiğini söyledi. Bu hükümetin yollar yapmakla övündüğünü ama Zonguldak Ankara, Zonguldak- Ereğli, Ereğli-Devrek yollarının bir türlü bitmediğini köy yollarının çok kötü olduğunu söyledi. Milli ittifak dışında ki tüm partilerin denendiğini 1994 yılında CHP (SHP ) döneminde kriz olduğunu, 2001 de MHP döneminde kriz olduğunu belirterek; bunlar kriz partisi bunlara oy verilmez dedi. Konuşmasında Savcı ve Çakan'a yüklenen Çetin devamında "Bana diyorlar ki neden CHP ye yüklenmiyorsun, bana gerek yok ki Kılıçdaroğlu yapıyor bunu. Baksanıza 3 dönemdir adaylarını başarısız buluyor ki adayları hep değiştiriyor. Ne diyor Kılıçdaroğlu ben noterden delil getirdim. Bu ne yahu, eğer başbakan olursan senin sözüne güvenmeyeceğiz de notere mi güveneceğiz. Başbakanın sözüne güvenilmeyen ülke olur mu?"

 
Gösterim : 1368
YORUMLAR
Web sitemiz 04.03.2012 tarihinden itibaren;
Toplam: 21642876, Bugün: 2861 kez ziyaret edilmiştir.