Kayıt Tarihi: 25 Nisan 2015 Cumartesi 00:37
ÇATUROĞLU KÖYLERDE ALKIŞLARLA KARŞILANDI
AK Parti Zonguldak Milletvekili adayı Faruk Çaturoğlu, Ereğli İlçesindeki bazı köylere giderek köylülerin sorunlarını dinledi.

Ereğli İlçe Teşkilatı Başkanı Fatih Çakır, İl Genel Meclis Üyeleri ve Yönetim Kurulu üyeleriyle birlikte milletvekili adayı Çaturoğlu, Yeşil köy, Toyfanlı ve Fındıklı köyünde alkışlarla karşılanarak, vatandaşların dertlerini ve beklentilerini dinledi.

Yeşil köy, Toyfanlı ve Fındıklı köyünde, AK Parti’yi ve çalışmalarını halka anlatan Çakır ve Çaturoğlu’nu, çok sayıda vatandaşın sıcak ve samimi tavırlarıyla karşıladığı görüldü.

Çaturoğlu, çok olumlu tepkiler gösteren vatandaşlara teşekkür ederek başladığı konuşmasında, AK Parti’nin iktidara gelmesiyle birlikte başta eğitim, sağlık, ulaşım ve sosyal yardımlar olmak üzere birçok konuda önemli adımların atıldığını söyledi.

Daha yapacak çok işlerin olduğunu belirten Çaturoğlu, halkı şu şekilde bilgilendirdi:

“Ben bu yaşıma kadar elimden gelen her işi yaptım. Özellikle Belediye Başkanlığımda hiçbir köy ayrımı yapmadım. Hangi köyümüzün su, çakıl ihtiyacı varsa imkanlar dahilinde yardımlarımız oldu. Bundan sonra çalışmalarımız Zonguldak’ta en büyük sorunumuz olan göçü durdurmak olacaktır. Bölgemize yatırımcıları çekeceğiz. Kendi vatandaşlarımızın yararına ne olması gerekiyorsa onu sağlamaya devam edeceğiz. 7 Haziran seçimleri çok önemli, sizlerin desteğiyle daha güçlü seçimlerden çıkmak noktasında desteklerinizi bekliyoruz. Bazıları kafalarınızı karıştırmaya çalışacaklar, TTK kapanacak gibi, bunlara asla itibar etmeyin değerli vatandaşlar. Bölgemize daha yeni sektörler ekleyeceğiz. Ben sizlere söz veriyorum. Belediye başkanlığımda nasıl bölgemiz için mücadele ettiysem, milletvekilliğimde de birlik ve beraberlik içerisinde halkımız yararına bağımızı koparmadan çalışmalarımızı sürdüreceğim. Sizlerden bunun için güçlü destek bekliyoruz.”

AK Parti Ereğli İlçe Başkanı Çakır, bu dönem seçimlerde hedeflerinin 4 milletvekilini Ankara’ya göndermek olduğunu söyledi.

Muhalefetteki bir milletvekilinin Ereğli’ye kazandıracağı bir şeyin olmayacağını belirten Çakır, şunları söyledi:

“Bizler ne kadar güçlü ve sayısı fazla milletvekili çıkarttığımızda Ankara’da o kadar güçlü oluruz. Güneşe yakın durmak lazım, ısınmak lazım. Sizlerin desteğiyle bizim hedefimiz en az dört milletvekili çıkartmak. 5 olsun. Ne kadar güçlü olursak, Ankara’dan o kadar fazla isteriz. Muhalefetteki bir milletvekilinin Ereğli’ye kazandıracağı hiçbir şeyi yok inanın. Onları da seviyor olabilirsiniz. Ankara’dan daha çok hizmet alabilmek adına sizlerden yoğun bir desteğinizi sandığa yansıtmanızı bekliyoruz. Bizim israf edecek, çöpe atacak, gereksiz yere yatırımız yok. Bizler insanlar kuyrukta çile çekmeden ilaçlarını alacak dedik ve uygulattık. Buna benzer hayal denilenler gerçek oldu. Çok güzel işler çıkarttık.”

Köy ziyaretlerinde vatandaşlar, verimli bir şekilde toplantı geçirdiklerini, Çaturoğlu ve Çakır’a sarılarak vedalaşmalarıyla gösterdiler.

 
Gösterim : 6320
YORUMLAR
Web sitemiz 04.03.2012 tarihinden itibaren;
Toplam: 21661517, Bugün: 2032 kez ziyaret edilmiştir.