Kayıt Tarihi: 19 Nisan 2015 Pazar 21:07
ÇAKAN’DAN FİLYOS VADİSİ’NE ZİYARET
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Zonguldak 1. Sıra Milletvekili Adayı Zeki Çakan ve 3. Sıra Milletvekili Adayı Dr Ahmet Emre Bayramoğlu’nun Çaycuma ziyaretinin ikinci durağı Filyos ve köyleri oldu.

Yaklaşan 25. Dönem Milletvekilliği genel seçimleri öncesi milletvekili adayları destek turlarına devam ediyor. Çakan ve Bayramoğlu Devrek ilçesine bağlı Çayderğirmeni belde ziyaretinin ardından Çaycuma’ya gelerek buradan Filyos beldesine gidildi. Geziye; İl Başkanı Hamdi Ayan, Çaycuma İlçe Başkanı Ersin Akyüz, İlçe Yönetim Kurulu üyeleri, Ülkü Ocakları Şubesi, Devrek ve Çağdeğirmeni Teşkilat Başkanları ve çok sayıda partili katıldı.

ÇAKAN’A TÜRKALİ KÖYÜ VE FİLYOS HALKINDAN COŞKULU KARŞILAMA

Filyos’ta Belde Başkanı Erol Alper ve teşkilat tarafından karşılanan Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Zonguldak 1. Sıra Milletvekili Adayı Zeki Çakan, ilk olarak Filyos halkı ile kucaklaştı. Çakan ardından doğduğu köy olan Türkali Köyü’nden yaklaşık 100 kişi tarafından karşılanarak burada hasret giderildi. Ardından belde binasına geçen Çakan, Bayramoğlu ve beraberindeki heyet burada bir süre dinlendi ve partililerle sohbet edildi.

ÇAKAN; “FİLYOS’UN EN ÖNEMLİ KONUSU FİLYOS PROJESİDİR”

Ardından çarşı esnafı ve vatandaşlarla tek tek dolaşan Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Zonguldak 1. Sıra Milletvekili Adayı Zeki Çakan ve 3. Sıra Milletvekili Adayı Dr. Ahmet Emre Bayramoğlu vatandaşlardan yaklaşan 7 Haziran 25. Dönem Milletvekilliği seçimleri için destek istedi. Vatandaşlarla sohbet etme imkanı bulan Çakan burada vatandaşlara seslenerek; “Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin yörüngesinden çıktığını, devletin ve milletin bölünmez bütünlüğünün gelecekte tehlikeye düşeceğini gördük. Sosyal, ekonomik ve kültürel çöküşlerin gerçekleştiğini gördük. Bu nedenle doğduğumuz, büyüdüğümüz ve bizi bir yerlere getiren ve yetki verenler için tekrar hizmete talip olduk. Her yerde çok sıcak karşılandık. Elini sıktığımız beş kişiden biri, ‘Sizden umutluyuz, bilgi ve tecrübelerinizi aktarmanızı bekliyoruz. Sizin gibi siyasetlere ihtiyacımız var’ dediler. İnşallah bu dönemde genç adaylarımızla birlikte meclise gideceğiz. Vatandaşlarımız, Milliyetçi Hareket Partisi’nin politikalarına bu ülkenin ihtiyacı olduğunu söylüyorlar. Bende bölgenin ve doğup büyüdüğüm Türkali Köyü’nden çıkmış evladınız olarak ağabey olarak artık zamanı gelmiştir diyerek bu yola başvurdum. Filyos’un en önemli ta ki bizim zamanımızdan bu yana konuşulan ve en önemli konuma sahip olan Filyos Projesi’nin 400 Milyon TL olarak alt yapı ihalesi yapıldı ancak 2 tane kalmış barajların yapılmasından sonra en önemli aşama bundan sonraki aşamadır. Desteklerinizi bekliyorum elimi taşımın altına koydum, bölgeme hizmet etmek amacıyla bir ağabey olarak tekrar desteklerini bekliyorum” dedi.

DERECİKÖREN KÖYÜ’NE ZİYARET

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Zonguldak 1. Sıra Milletvekili Adayı Zeki Çakan, 3. Sıra Milletvekili Adayı Dr. Emre Bayramoğlu ile beraberindeki heyet daha sonra ilçeye bağlı Derecikören köyünde partililerle bir araya geldi. Çakan burada partililere yaptığı konuşmasında harita üzerinde bölgenin en önemli konuma sahip olan Filyos Liman Projesini göstererek buranın artık hayal olmasından çıkmasını ve de bir an önce buranın artık konuma ulaşmasını konusunda vatandaşları bilgilendirdi.

ÇÖMLEKÇİ KÖYÜ’NE ZİYARET

(MHP) Zonguldak 1. Sıra Milletvekili Adayı Zeki Çakan, 3. Sıra Milletvekili Adayı Dr. Emre Bayramoğlu ile beraberindeki heyet Derecikören köyündeki ziyaretin ardından Çömlekçi köyüne geçildi. Burada vatandaşlar tarafından karşılanan Çakan ve Bayramoğlu yaklaşan 7 Haziran 25. Dönem Milletvekilliği seçimleri dolayısıyla vatandaşlardan destek istedi ve Çakan 40 yıllık siyasi hayatında olanları vatandaşlarla paylaştı ve yaklaşan seçimler dolayısıyla partili partisiz destek istedi.

TEMENLER KÖYÜ’NE ZİYARET

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Zonguldak 1. Sıra Milletvekili Adayı Zeki Çakan, 3. Sıra Milletvekili Adayı Dr. Emre Bayramoğlu ve heyet son olarak yine ilçeye bağlı olan Temenler Köyü’nü ziyaret ettiler. Burada halkla beraber olan Çakan ve Bayramoğlu vatandaşlardan destek istedi. Çakan burada kendisini vatandaşlara tanıtarak siyasi hayatında çok işler yaptığını bölgenin bir ağabeyi olarak elini taşın altına koyduğunu ve tekrar Zonguldak’tan MHP’dan 25. Dönem Milletvekilliği için aday olduğunu ve bölgeye hizmet etmek amacıyla tekrar bu yola başvurduğunu belirtti. Buradaki ziyaret fotoğraf çekimiyle sona ererken, Çakan Bartın’a hareket etti.

 
Gösterim : 15642
YORUMLAR
Web sitemiz 04.03.2012 tarihinden itibaren;
Toplam: 21645572, Bugün: 898 kez ziyaret edilmiştir.