Kayıt Tarihi: 19 Nisan 2015 Pazar 21:01
KUTLU DOĞUM ETKİNLİKLERİ SONA ERDİ
Kutlu Doğum Haftası kapsamında bir dizi etkinlik düzenleyen Kdz. Ereğli Belediyesi, hafta kapsamındaki son etkinliğini gerçekleştirdi. Segâh Tasavvuf Musikisi Topluluğu’nca verilen konser ve semah gösterisi beğeni ile izlendi.

Kdz.Ereğli Belediyesi Kutlu Doğum Haftası kapsamındaki son etkinliğini gerçekleştirdi. Kdz.Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal’ın eşi Sevim Uysal ile birlikte katıldığı Segâh Tasavvuf Musikisi Topluluğu konser ve semah gösterisini, Ak Parti Ereğli İlçe Başkanı Fatih Çakır, Ak Parti Alaplı İlçe Başkanı Mustafa Yavuz, AK Parti Zonguldak Milletvekili Adayı Faruk Çaturoğlu, Belediye Başkan Yardımcısı Nazım Erdoğan ve meclis üyeleri ile çok sayıda vatandaşlar izledi.

Kur'an-ı Kerim okunmasıyla başlayan ve aynı zamanda Kdz.Ereğli Belediyesi’nde Temiz İşleri Müdürü olan İlahiyatçı –Akademisyen Metin Avcı’nın, “Hz Peygamber ve Birlikte Yaşama Ahlakı” konulu sunumu ile devam eden etkinlikte, Segâh Tasavvuf Musikisi Topluluğu konser ve semah gösterisi büyük beğeni topladı.

Başkan Uysal, hafta kapsamında bir dizi etkinlik gerçekleştirdiklerini hatırlatarak emeği geçenlere teşekkür etti.

 
Gösterim : 1558
YORUMLAR
Web sitemiz 04.03.2012 tarihinden itibaren;
Toplam: 21550426, Bugün: 369 kez ziyaret edilmiştir.