Kayıt Tarihi: 12 Nisan 2015 Pazar 19:46
ÇATUROĞLU SOKAĞA İNDİ....
AK Parti Zonguldak 2. Sıra Milletvekili Adayı Faruk Çaturoğlu, AK Parti Zonguldak Milletvekili Prof. Dr. Ercan Candan halen milletvekilliğin devam ettiğini hatırlatarak, “Kendisi seçimlerden sonrada ebedi vekilimiz olacaktır.” dedi.

Seçim çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdüren Çaturoğlu, bu çalışmalar kapsamında, Ereğli ve Alaplı’da vatandaşlarla buluştu. Çaturoğlu’na AK Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanı M. Fatih Çakır, AK Parti Alaplı İlçe Başkanı Mustafa Yavuz, her iki ilçenin parti yönetim kurulu üyeleri ile bazı Ereğli Belediye Meclis Üyeleri de eşlik etti.

ROMEN DÜĞÜNÜNE KATILDI

Halkın yoğun ilgi gösterdiği ziyaretler kapsamında ilk önce Kdz. Ereğli Esnaf ve Sanatkarlar Kooperatifi Üyeleri ile Ereğli Keleşler Otel’de düzenlenen öğle yemeğinde buluşan Çaturoğlu ardından Romen vatandaşların Anatolia Düğün salonunda gerçekleştirilen düğüne katılarak, evlenen çiftle karşılıklı oynadı.

BELEDİYESPOR’A BAŞARI DİLEDİ

Düğünden ayrılarak Ereğli Belediyespor’un Beyçayır standında oynadığı lig maçının sonuna yetişen Çaturoğlu burada Kdz. Ereğli Belediyespor oyuncuları ve Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal ile bir araya gelerek, başarı dileklerini iletti.

SAHİLDE VATANDAŞLARLA BULUŞTU

Beyçayır ziyareti sonrasında Ereğli Çınar altına giderek sahilde vatandaşlarla bir araya gelen ve tek tek partililer ile birlikte sahilde tur atarak yüzlerce vatandaşla tokalaşan Çaturoğlu, 7 Haziran tarihinde gerçekleştirilecek olan genel seçimler için destek isteyerek adeta vatandaşların sevgi seli ile karşılaştı.

CANDAN EBEDİ VEKİLİMİZİDİR.

Çaturoğlu gerçekleştirdiği ziyaretlerde yaptığı konuşmada, Hedeflerinin Zonguldak’tan en az 4 Milletvekili çıkarmak olduğunu belirterek, şunları söyledi:

Listemizin 4. sırasında yer alan Emine Çift hanımefendiyi de Meclise taşımaktır. Bunun için gece- gündüz çalışıyoruz. Alaplı ve Ereğli’de çalışmalara başladık ve vatandaşlarımız ile biraya geliyoruz. Bizlere gösterilen ilgiden son derece mutluyuz. Genel Başkanımız ve parti teşkilatımızın desteği ve teveccühü ile onların bize gösterdiği güvene layık olmaya çalışacağız.

AK Parti Zonguldak Milletvekili Prof. Dr. Ercan Candan halen milletvekilimizdir kendisi seçimlerden sonrada ebedi Vekilimiz olacaktır. Ereğli ve bölgeye yaptığı hizmetlerden ötürü kendisine teşekkür ediyoruz. Kendisi önemli çalışmalar yapmıştır ve bizlerde onun çalışmalarını bıraktığı yerden devam edeceğiz.”

 
Gösterim : 7242
YORUMLAR
Web sitemiz 04.03.2012 tarihinden itibaren;
Toplam: 21552575, Bugün: 2518 kez ziyaret edilmiştir.