Kayıt Tarihi: 10 Nisan 2015 Cuma 21:37
EREĞLİ’NİN SAHİL ŞERİDİ BELEDİYE TAHSİS EDİLDİ
Karadeniz Ereğli Belediyesi’nin Maliye Bakanlığı’na bir süre önce yaptığı sahil şeridindeki dolgu alanlarının belediyeye devri konusunda, Karadeniz Ereğli açısından önemli bir gelişme yaşandı.

AK Parti Zonguldak Milletvekili Prof.Dr. Ercan Candan’ın Maliye Bakanlığı nezlindeki yoğun çalışması ve Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal ile birlikte diyalog halinde uyumlu çalışması ve iş birliği, devir müjdesini beraberinde getirdi.

Konuya ilişkin bir açıklama yapan Başkan Uysal, “Maliye Bakanlığı’na yaptığımız başvuru olumlu sonuçlandı. İlçemizdeki Erdemir Büyük Ofis mevkiinden istasyona kadar olan sahil şeridinin belediyeye devri gerçekleşti. Bu gelişme belediyemizin sahil şeridine yapmayı planladığı projelerin önünü tamamen açtı.

Bu konuda özellikle süreci baştan sona takip ederek bu işin peşini bırakmayan, Ankara ayağını çözüme kavuşturup Ereğli’ye böylesi bir hizmetin kazandırılmasına ön ayak olan, AK Parti Zonguldak Milletvekilimiz Prof.Dr. Sayın Ercan Candan’a teşekkür ediyor, Ereğli halkı adına şükranlarımı sunuyorum.

Maliye Bakanımız Sayın Mehmet Şimşek ve ilgili daire personeline de ilgi ve desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum ” dedi.

 
Gösterim : 1592
YORUMLAR
Web sitemiz 04.03.2012 tarihinden itibaren;
Toplam: 21553121, Bugün: 3064 kez ziyaret edilmiştir.