Kayıt Tarihi: 19 Mart 2015 Perşembe 16:16
Alpago: İkinci sıra Ereğli'ye verilmeli
Zonguldak'ın Ereğli ilçesi kontenjan milletvekili aday adayı Önay Alpago, CHP ilçe başkanlığını ziyaret etti. Alpago, ziyarette herkesin ne kadar şansı varsa kendisinin de aynı şansa sahip olduğunu ve ikinci sıranın Ereğli'ye verilmesi gerektiğini söyledi.

Uzun yıllar siyasette yer alan ve daha sonra siyasetten uzaklaşan Önay Alpago, Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanlığını ziyaret etti. Alpago kontenjan adaylığında şansının diğer adaylarla aynı olduğunu söyleyerek, "Siyasi partiler yasası Cumhuriyet Halk Partisi tüzüğü ve Cumhuriyet Halk Partisinin parti meclisi kararıyla ben de Zonguldak için ayrıldığı bildirilen ikinci sıra için başvuruda bulundum. Benim müracaatım hiç kimsenin müracaatı için değil. Sadece ikinci sıranın Ereğli'ye verilmesi yolundaki bir taleple çerçevelidir. Çünkü bugüne kadar ilçemizin de böyle bir raporu olduğunu gördüm. Siyasi dengeler açısından coğrafyadaki özellikler açısından, Ereğli'nin sosyoekonomik açısından nedense bizim ilçemiz bu sıralamalarda hak ettiği yer içinde olmamıştır." dedi.

Alpago, partiye kadar gelerek kendilerine destek veren partililere ve 1984 yılından bu yana girdiği siyaset yolunda kendisine desteğini eksik etmeyen eşi Yıldırım Alpago'ya teşekkür etti.

 
Gösterim : 2382
YORUMLAR
Web sitemiz 04.03.2012 tarihinden itibaren;
Toplam: 21662228, Bugün: 2743 kez ziyaret edilmiştir.