Kayıt Tarihi: 17 Mart 2015 Salı 21:04
EREĞLİSPOR TARAFTARLARI, HALİL POSBIYIK'IN OFİSİNİN ÖNÜNDE..
Bugün oynanan Ereğli Belediyespor-Kocaelispor maçı sonrası Ereğlispor taraftarları Halil Posbıyık/ın ofisinin önüne geldi.. Taraftarlar, 'Büyük Başkan', 'Seni çok özlüyoruz' şeklinde sloganlar atıp sevgi gösterilerinde bulundular..

Ereğlispor'un Kocaelisporla 1-1 berabere kaldığı maçın ardından Halil Posbıyık'ın ofisinin bulunduğu alana gelen taraftar grubu, slogan atmaya başlayınca Posbıyık cama çıktı. Taraftarların bu sevgi gösterisine el sallayarak ve alkışla karşılık veren Posbıyık'ın oldukça duygulandığı görüldü.

30 Mart yerel seçimlerinde Halil Posbıyık'ın Belediye Başkanlığını kaybetmesi için elinden geleni yapan ve muhalefetiyle bilinen Gazeteci Hüseyin Orhan, bu durumu 'BİR YILLIK HİZMETİNİZİN ESERİ İŞTE BU FOTOĞRAF!' diyerek haberleştirdi.

İşte Ereğli'nin Sesinde yer alan o haber:

BİR YILLIK HİZMETİNİZİN ESERİ İŞTE BU FOTOĞRAF!

Ak Parti Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, Yardımcısı İbrahim Cöbek ve 17 Ak Parti'li Belediye Meclisi Üyesi bu fotoğrafları iyi incelemeli !

Bugün Kdz. Ereğli'de hiç beklenmedik bir olay yaşandı!

Ereğli Belediyespor-Kocaelispor maçının hemen ardından yaklaşık 200-250 genç, Ereğli önceki dönem Belediye Başkanı Halil Posbıyık'n ofisinin önüne giderek, "Büyük başkan Ereğli seni özledi" diye slogan attılar...

Posbıyık'da ofisinin penceresine çıkarak slogan atan gençleri selamladı...

Soruyoruz;

30 Mart'ta, Posbıyık'tan kurtulmak için Ak Parti adayının etrafında toplanan Ereğli halkı Posbıyık'ı yeniden niye arar hale geldi?

Hüseyin Uysal, yardımcısı İbrahim Cöbek ve 17 Belediye Meclis Üyesi buna cevap vermeyeceğine göre biz söyleyelim; Çünkü 1 yıldır hiçbir icraat yapmadılar!

Seçim vaatlerinin hiç birini yerine getirmediler!

Hizmet vermedikleri gibi Ereğli'de bitakım söylentiler ayyuka çıktı!

İmar Rantı skandalından tutun da, iç kavgalarına kadar yaşanan her şey, kendilerine destek veren herkese pişmanlık yaşattı!

İşte bugün yaşanan bu görüntülerin tek suçlusu Hüseyin Uysal, Yardımcısı İbrahim Cöbek ve ekibidir...

EREĞLİ'Yİ PİŞMAN ETTİNİZ!

YAZIK!

BU FOTOĞRAFLAR VE BUGÜN YAŞANANLARDAN UTANIN!

 
Gösterim : 7585
YORUMLAR
Vatansever / Posbıyık'ı .Arar Olduk
Belediyenin taşeron işçileri Posbıyık'ın milletvekili olacağını bildiğinden dolayı tekrar Posbıyık'a şirin gözükme çabasındalar.
0
0
Web sitemiz 04.03.2012 tarihinden itibaren;
Toplam: 21549017, Bugün: 3122 kez ziyaret edilmiştir.