Kayıt Tarihi: 16 Mart 2015 Pazartesi 11:40
BAŞKAN UYSAL ESNAFLARA SESLENDİ
Karadeniz Ereğli Esnaf Kefalet ve Kredi Kooperatifi’nin 49. Olağan Mali Genel Kurulu’nda konuşan Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, “Birlik beraberlik içinde, sımsıkı, el ele, gönül gönüle verip geleceğe doğru güzel adımlar atacağız. Ön yargılarımızdan kurtularak, hep beraber ilçemizi daha iyi noktalara taşıyacağız. “dedi.

Karadeniz Ereğli Esnaf Kefalet ve Kredi Kooperatifi’nin 49. Olağan Mali Genel Kurulu’nda ilçedeki esnaflara seslenen Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, ilçedeki tüm esnafların birbirlerine kardeşlik duyguları ile bağlı olmasını istedi.

Konuşmasında sık sık esnafların yanında olduğu mesajını veren Başkan Uysal, “Sizler her zaman hayırlı, helal kazanç peşinde koşan insanlarsınız. Ticaret, esnaflık bizim kültürümüzde yıllardır var. Sizler yüzyıllardan beri bu geleneğin mirasçılarısınız” diyerek başladığı konuşmasında, “Biz sizlerden konukseverliği, misafirperverliği, ikram kültürünü öğrendik, bunları yaşatmanızı diliyorum.”dedi.

“Sizlerle birlikte, birlik beraberlik içinde, sımsıkı, el ele, gönül gönüle geleceğe doğru güzel adımlar atacağız. Ön yargılarımızdan kurtularak, hep beraber ilçemizi daha iyi noktalara taşıyacağız.” ifadelerini de kullanan Başkan Uysal, sözlerini “Sorunlar elbette ki var, ama çözümü de var. Bunun için öncelik birlik ve beraberlik. Ben siz esnafların her zaman yanındayım. Sorunlarımızı birlik beraberlik içinde çözeceğiz. “diyerek tamamladı.

 
Gösterim : 1459
YORUMLAR
Web sitemiz 04.03.2012 tarihinden itibaren;
Toplam: 21672732, Bugün: 2437 kez ziyaret edilmiştir.